کابینت آشپزخانه

چه نوع کابینت آشپزخانه ای برای ما مناسب است؟

زمانی که قصد انتخاب کابینت آشپزخانه داشته باشیم، باید انواع کابینتهایی که در بازار موجود هستند و از طرف فروشندگان یا پیمانکاران به ما پیشنهاد می شوند را بشناسیم. شناخت انواع کابینتها به این معنی است که با انواع مختلف کابینتها، تفاوتها، مزایا و معایب هر نوع آشنایی کافی داشته باشیم.

در شرایطی که امروزه اکثر آشپزخانه ها بصورت باز (اپن) طراحی و اجرا می شوند، کابینت آشپزخانه یکی از اصلی ترین بخشهای دکوراسیون منزل ما بحساب می آید. به این ترتیب در زمان بازسازی خانه یا تغییر دکوراسیون داخلی منزل خود، توجه و دقت در انتخاب کابینت، بخش بسیار مهمی از پروژه مورد نظر ما خواهد بود.

با توجه به اهمیت این موضوع در ادامه این مقاله، انواع کابینتهای متعارف و متداول در بازار را یک به یک مورد بررسی قرار خواهیم داد.

انواع کابینت آشپزخانه

بخشهای مختلف کابینت

نکته قابل توجه این است که توجه داشته باشیم که کابینت از چند بخش اصلی تشکیل می شود. هر یک از این بخشها میبایست بصورت جداگانه بررسی شده و در زمان سفارش به کابینت ساز یا فروشنده، بر سر آنها توافق شود. بخشهای مختلف کابینت عبارت است از:

۱ _ یونیت یا همان اسکلت کابینت که شامل بخشهای داخلی و چهارچوب کابینت آشپزخانه می باشد که از جنس نئوپان، ام دی اف، فلز یا پی وی سی ساخته می شود.

۲ _ بخشهای ظاهری کابینت مانند دربها و دیواره هایی که در نمای کابینت دیده می شود که در ادامه مطالب این صفحه، انواع آن بررسی می شود همراه با طرح و رنگ کابینت آشپزخانه در نمای آن.

۳ _ صفحه روی کابینت مانند کورین، سنگ، کوارتز و … .

۴ _ یراق آلات کابینت شامل لولا، ریل، دستگیره، قفل و … .

معمولاً زمانی که در رابطه با نوع کابینت صحبت می شود، مقصود بخش دوم یعنی بخشهای ظاهری کابینت و جنس نمای آن است. به زبان ساده، بخشهای ظاهری کابینت مشخص کننده نوع آن در بازار می باشند. بنابراین در این مقاله که بطور اختصاصی در رابطه با انواع کابینت متداول در بازار صحبت می کنیم، تنها این بخش از کابینتها یعنی جنس بخشهای ظاهری و نمای کابینتها مورد بحث قرار میگیرد.

یعنی در مورد هر نوع کابینت بررسی خواهیم کرد که ورقی که ظاهر و نمای کابینت مورد نظر با استفاده از آن ساخته می شود از چه جنسی در مغز آن و از چه جنسی در لایه رویی آن ساخته شده است. به این ترتیب با دانستن این دو مشخصه، میتوانیم بفهمیم چه نوع کابینتی مورد نظر ما می باشد.

انواع کابینت آشپزخانه از لحاظ ظاهر و نمای کابینت:

میتوان انواع کابینتها را براساس جنس متریالی که با استفاده از آنها ساخته می شوند دسته بندی کرد. اما برای اینکه توضیحات و اطلاعاتی که ارائه می شود، در زمان انتخاب و سفارش کابینت مفید و کاربردی باشد، انواع کابینتها را براساس اصطلاحاتی که در بازار استفاده می شود نام برده و توضیح خواهیم داد.

انواع کابینتهای آشپزخانه که در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرد، عبارت است از:

_ کابینت نئوپان ملامینه.

_ کابینت ام دی اف ملامینه.

_ کابینت هایگلاس.

_ کابینت پلی گلاس.

_ کابینت ممبران یا وکیوم.

_ کابینت پلی اورتان یا پولیشی.

_ کابینت تمام چوب.

_کابینت روکش.

_ کابینت فلزی.

در ادامه مطالب این صفحه، یک به یک این کابینتها و اصطلاحات مربوط به آنها و اصول طراحی آشپزخانه با استفاده از آنها را بررسی خواهیم کرد.

کابینت آشپزخانه ملامینه

کابینتهای ملامینه به دو دسته اصلی تقسیم می شوند. کابینتهای نئوپان ملامینه و کابینتهای ام دی اف ملامینه که در ادامه هر دو نوع بررسی می شود.

کابینت ملامینه

کابینت نئوپان ملامینه:

جنس مغزی ورقی که کابینت نئوپان ملامینه با استفاده از آن ساخته می شود از جنس نئوپان می باشد. لایه نهایی کابینت یک لایه ورق ملامینه است که بر روی نئوپان چسبانده یا پرس می شود. به ورقهایی که با روکش ملامینه سفید پوشانده می شوند در اصطلاح، ام دی اف سفید صابونی گفته می شود.

ورق ملامینه ضد آب و ضد خش (تا حدی که از سوی ابزارآلات تیز و برنده نباشد) می باشد. این پوشش ملامینه در برابر مواد شوینده اسیدی و قلیایی بشدت ضعیف می باشد و باعث آسیب رسیدن به آنها می شود. اما مغز نئوپان آن بشدت در برابر رطوبت و در معرض آب ضعیف است. همچنین دوام و عمر نئوپان در فضایی مانند آشپزخانه بسیار کمتر از حد استاندارد است.

بنابراین این جنس کابینت اصلاً برای کابینت آشپزخانه منزل مسکونی که قرار است برای مدت طولانی از آن استفاده شود توصیه نمی شود. برای آشپزخانه های موقت مانند نمایشگاه ها یا فضاهای کارگاهی موقت می توان از این نوع کابینت استفاده نمود تا هزینه زیادی برای یک مدت کوتاه صرف نشود.

قیمت کابینت نئوپان ملامینه:

کابینت نئوپان ملامینه، ارزانترین نوع کابینت است. اما این ارزان بودن بدلیل کیفیت پایین نئوپان استفاده شده در آن می باشد.

کابینت ام دی اف ملامینه:

روکش این نوع کابینتها از جنس ملامینه میباشد اما مغزی ورقی که با استفاده از آن ساخته می شوند از جنس ام دی اف (MDF) است. همانطور که توضیح داده شد، روکش ملامینه در برابر خط و خش و رطوبت مقاومت خوبی دارد. مقاومت ام دی اف نیز در برابر رطوبت بسیار بیشتر از نئوپان است و برای استفاده در بخشهایی که مستقیماً با آب در تماس نیست مناسب است.

به همین دلیل استفاده از جنس ام دی اف برای مغزی کابینتها در کابینت آشپزخانه منازل یا هر فضای دیگری که برای مدت طولانی قرار است استفاده شود، بسیار مناسب هستند. البته توصیه می شود در بخشی از کابینت که سینک ظرفشویی قرار داده می شود و احتمال تماس مستقیم با آب وجود دارد، یونیت داخلی کابینت بجای ورق ام دی اف، از جنس ورقهای تمام پی وی سی باشد که کاملاً ضد آب هستند.

نکته بسیار مهم در رابطه با کابینتهای ملامینه این است که در این نوع کابینتها امکان اجرای طرح های برجسته یا حکاکی شده بر روی سطح کابینت ممکن نیست. بنابراین تمامی کابینتهای ملامینه تنها بصورت مسطح و ساده ساخته می شوند.

قیمت و کیفیت کابینت ام دی اف ملامینه:

قیمت کابینت ام دی اف ملامینه از کابینت نئوپان ملامینه بیشتر است. اما در نهایت کابینت ام دی اف ملامینه بدلیل جنس مقاوم، تنوع رنگ و طرح روکش آن و نهایتاً قیمت بسیار مقرون بصرفه در مقایسه با سایر انواع کابینتها، یکی از پرطرفدارترین و متداولترین انواع کابینتهای آشپزخانه بحساب می آید.

البته اگر بدنبال طرح ها، رنگهای خاص و زرق و برق بیشتر برای کابینت آشپزخانه باشیم، میبایست با صرف هزینه بیشتر به سراغ انواع دیگر کابینت برویم که در ادامه معرفی خواهیم کرد.

تفاوت کابینت ام دی اف ملامینه و کابینت نئوپان ملامینه:

_ کابینت نئوپان ملامینه برای آشپزخانه منازل و فضاهای دائمی مناسب نیست اما کابینت ام دی اف ملامینه انتخاب بسیار درستی خواهد بود.

_ کابینت نئوپان ملامینه ارزانتر از کابینت ام دی اف ملامینه است.

_ عمر کابینت ام دی اف ملامینه بسیار بیشتر از عمر کابینت نئوپان ملامینه است.

_ در نهایت کیفیت کابینت ام دی اف ملامینه بسیار بالاتر از کابینت نئوپان ملامینه است.

کابینت آشپزخانه گلاس یا براق

کابینتهای با سطح براق و شیشه ای، انواع مختلفی دارند که معروفترین و متداولترین آنها، کابینتهای هایگلاس و کابینتهای پلی گلاس می باشند. این دو کابینت را در ادامه معرفی خواهیم کرد:

کابینت هایگلاس

کابینت هایگلاس high gloss:

همانطور که از اسم این نوع کابینت آشپزخانه مشخص است، ویژگی اصلی آن سطح بسیار براق آن است. مغزی این متریال معمولاً از جنس ام دی اف و رویه آن از یک لایه روکش از جنس پلاکسی گلاس است. این لایه پلاکسی گلاس نوعی پلی کربنات (از انواع پلاستیک) است که ظاهری شبیه به شیشه دارد اما بسیار سبک تر و مقاومتر است.

ورقهای هایگلس که این نوع کابینت با استفاده از آن ساخته می شود، معمولاً از یک سمت هایگلاس و از سمت دیگر یک لایه نازک پی وی سی یا همان ملامینه می باشد. البته ورقهای دو سمت هایگلاس نیز در برخی موارد استفاده می شود.

مقاومت آنها در برابر خط و خش از روکش ملامینه کمتر است اما همچنان اگر با ابزار سخت و تیز بر روی آن کشیده نشود خط و خشی بر روی آن ایجاد نمی شود. اما بدلیل براق بودن، درصورت ایجاد خط و خش بر روی سطح آن، این خطها بسیار به چشم می آید.

همچنین بدلیل براق بودن، بخصوص در انواع تیره تر آنها، احتمالاً اثر انگشت و لک های زیادی بر روی سطح آن دیده می شود که نیاز به نظافت بیشتری دارد. البته کابینتهای هایگلاس بدلیل صاف و صیقلی بودن سطح آنها، دیرتر کثیف شده و بسیار راحت تر تمیز می شوند.

ورق ام دی اف هایگلاس در کشور ما تولید می شود اما نوع متداول و با کیفیت تر آن عموماً در بازار، از جنس ترکیه ای است. همچنین بهترین جنس هایگلاس موجود در بازار ایران، تولید آلمان، اسپانیا، اتریش و ایتالیا است.

کیفیت ورقهای هایگلاس را میتوان با بررسی مقدار موجی که در اثر تابش نور بر روی آن دیده می شود سنجید. هر مقدار موج کمتری بر روی سطح هایگلاس دیده شود، کیفیت آن بهتر است.

نکته بسیار مهم در رابطه با کابینتهای هایگلاس این است که امکان اجرای طرح های برجسته یا حکاکی شده بر روی نمای ورقهای هایگلاس وجود ندارد. بنابراین این نوع کابینتها نیز همانند کابینتهای ممبران، با سطح صاف و بدون برجستگی و فرورفتگی ساخته می شود.

قیمت کابینت هایگلاس:

کابینت آشپزخانه هایگلاس گرانتر از کابینت ملامینه اما ارزانتر از انواع دیگر کابینت مانند کابینت ممبران یا پلی اورتان است.

کابینت پلی گلس (Poly glass):

مغزی این نوع کابینت از جنس ورق ام دی اف است که دو سمت آن ملامینه شده است. در نهایت یک لایه بسیار نازک پلی استر بر روی یک سمت این ورق چسبانده می شود که باعث براق شدن سطح آن همانند ورق هایگلاس می شود.

رنگ کابینتهای پلی گلس بر اساس رنگ و طرح روکش ملامینه زیر پلی استر مشخص می شود. مقاومت این نوع کابینت در برابر خط و خش و رطوبت بیشتر از کابینتهایی است که از جنس هایگلاس ساخته می شود.

این نوع کابینت نیز مانند کابینت آشپزخانه هایگلاس و کابینت ممبران تنها با سطح صاف و بدون برجستگی و تو رفتگی ساخته می شود.

قیمت کابینت پلی گلس:

کابینت پلی گلس بدلیل کیفیت بیشتر در مقایسه با کابینت هایگلاس، گرانقیمت تر از آن نیز می باشد. اما همچنان از کابینتهای پلی اورتان، ممبران یا تمام چوب ارزانتر است.

تفاوت کابینت هایگلاس و کابینت پلی گلس:

_ کابینت پلی گلس سطح براقتر و صیقلی تری از هایگلاس دارد.

_ کابینت پلی گلس مقاومت بیشتری در برابر خط و خش و مواد شوینده نسبت به هایگلاس دارد.

_ کابینت پلی گلس مقاومت و عمر بیشتری از کابینت هایگلاس دارد.

_ کابینت پلی گلس قیمت بیشتری از کابینت هایگلاس دارد.

کابینت آشپزخانه ممبران یا وکیوم

اصطلاح ممبران برای کابینتهایی استفاده می شود که بر روی آنها ابزار و طرح های کلاسیک حکاکی شده باشد و با استفاده از روکش های مصنوعی یا طبیعی پوشانده شوند.

جنس مغز این نوع کابینت آشپزخانه از ام دی اف ساخته می شود. به این ترتیب ورق ام دی اف در یک سمت با یک لایه نازک پی وی سی پوشانده می شود و در سمت دیگر بصورت دستی یا با استفاده از دستگاه سی ان سی بر روی آن حکاکی مورد نظر انجام شده و یا ابزار های مورد نظر بر روی آن چسبانده می شود.

در نهایت با قرار دادن این قطعات داخل دستگاه های مخصوصی با استفاده از ایجاد مکش و خلاء، روکشی از جنس پی وی سی با طرح چوب بر روی ام دی اف در سمت روی آن که حکاکی شده است چسبانده (وکیوم) می شود.

در این نوع کابینت امکان اجرای روکش طبیعی وجود ندارد مگر در شرایطی که پیش از حکاکی سطح ام دی اف، روکش طبیعی چوب بر روی کل سطح ورق چسبانده شود که در نهایت پس از حکاکی، در بخشهای حکاکی شده و عمیق، طرح چوب تراشیده شده و تنها بر روی بخشهای مسطح اولیه، روکش چوب باقی خواهد ماند. پس از اجرای روکش، رنگ سایه یا پلی استر، به شکلی که طرح چوب روکش کابینت همچنان باقی بماند، اجرا می شود.

این نوع کابینت آشپزخانه بدلیل طرح و پترن چوب آن، مناسب سبکهای کلاسیک و معاصر می باشد. همچنین معمولاً از رنگ سایه سفید یا رنگهای سایه چوب برای رنگ آمیزی آن استفاده می شود تا طرح و نقش روکش چوب آن همچنان در نمای کابینت ممبران قابل رویت باشد.

قیمت کابینت ممبران یا وکیوم:

قیمت کابینت آشپزخانه ممبران بستگی به پیچیدگی یا سادگی طرح برجسته یا حکاکی شده روی آن دارد. همچنین انتخاب روکش طبیعی بجای روکش مصنوعی، قیمت این کابینت را بشدت افزایش می دهد. در نهایت کیفیت رنگی که بعنوان رنگ سایه بر روی سطح کابینت اجرا می شود نیز میتواند در کیفیت کابینت و نهایتاً قیمت آن تأثیرگذار باشد.

کابینت ممبران از کابینتهای ملامینه و گلاس گرانتر است. نوع روکش مصنوعی آن از کابینت پلی اورتان ارزان تر است. اما کابینت ممبران با روکش طبیعی، معمولاً از کابینت پلی اورتان نیز گرانقیمت تر خواهد بود.

کابینت ممبران

کابینت آشپزخانه پلی اورتان یا پولیشی

جنس ورقی که با استفاده از آن کابینت پلی اورتان ساخته می شود از جنس ام دی اف است و این ورقها در نهایت با چند لایه رنگ مقاوم پلی اورتان پوشانده می شود.

استفاده از رنگ پلی اورتان بعنوان رویه این نوع کابینت آشپزخانه، باعث می شود تا تنوع رنگ بسیار زیادی در کابینتهای پلی اورتان یا پولیشی وجود داشته باشد. یکی دیگر از ویژگیهای بسیار مهم این نوع کابینت، امکان اجرای رنگ بصورت مات یا براق می باشد. بنابراین بسته به طراحی داخلی منزل و آشپزخانه آن و سلیقه مالک، میتوان میزان براق بودن یا مات بودن رنگ کابینتها را مشخص نمود.

قیمت کابینت پلی اورتان یا پولیشی:

قیمت این کابینتها نسبت به کابینتهای ملامینه، گلاس و ممبران روکش مصنوعی که در بالا بررسی شد، بیشتر است. البته هر مقدار تعداد لایه ها و ضخامت رنگ کم شود، قیمت کابینت نیز کاهش می یابد. موضوع دیگری که در رابطه با قیمت و کیفیت کابینتهای پلی اورتان باید به آن توجه نمود، طرح کابینت آشپزخانه است. هر مقدار طرح کابینتها و کنده کاری، حکاکی و تراشکاری و یا طرح برجسته کابینتها بیشتر و پیچیده تر باشد هزینه تراشکاری یا سی ان سی آن بیشتر خواهد شد و در نتیجه قیمت تمام شده کابینت آشپزخانه مورد نظر بیشتر می شود.

تفاوت کابینت پلی اورتان و کابینت ممبران:

کابینت پلی اورتان میتواند بسیار شبیه به کابینتهای ممبران باشد با این تفاوت که معمولاً طرح های برجسته یا حکاکی شده که در این نوع کابینت استفاده می شود ساده تر بوده و به سبک نئوکلاسیک نزدیک تر است. تفاوت دیگر آنها این است که کابینتهای پلی اورتان با استفاده از رنگ پوشانده می شوند اما کابینتهای ممبران با استفاده از روکش مصنوعی یا طبیعی چوب پوشانده می شوند. به این ترتیب در ظاهر کابینتهای ممبران طرح چوب دیده می شود اما در ظاهر کابینتهای پلی اورتان تنها رنگ ساده و یکدست بدون طرح باقی می ماند.

کابینت آشپزخانه پلی اورتان

کابینت آشپزخانه تمام چوب

جنس ورقهایی که در بخش نمای این نوع کابینتها استفاده می شود بطور کامل از چوب طبیعی می باشد. بطور کلی، انواع مختلفی از چوبها برای ساخت کابینت و سایر لوازم چوبی استفاده می شود. در مقاله “چوب طبیعی در دکوراسیون داخلی” انواع چوبهای طبیعی که برای ساخت بخشهای مختلف دکوراسیون داخلی و کابینتهای آشپزخانه استفاده میشود، نام برده شده و بطور کامل معرفی شده است. پیشنهاد می کنیم این مقاله کاربردی و کامل را مطالعه بفرمایید.

در مورد اسکلت یا یونیت کابینتها نیز، هم ام دی اف و هم چوب طبیعی استفاده می شود که مشخصاً هر مقدار چوب طبیعی بیشتری برای ساخت کابینت استفاده شود قیمت آن افزایش می یابد.

چوبهایی که معمولاً در ساخت کابینت آشپزخانه تمام چوب استفاده می شود، چوب راش، چوب گردو، چوب بلوط، چوب رز وود و … میباشد. هر یک از این چوبهای دارای طرح و شکل ظاهری متفاوتی هستند که بسته به سبک کابینت آشپزخانه، سلیقه مالک و نهایتاً اختلاف قیمت آنها می بایست انتخاب شوند.

این نوع کابینتها بسته به طرح و شیوه استفاده از آنها در دکوارسیون می تواند در انواع سبکهای کلاسیک و حتی صنعتی و مدرن کاربرد مناسبی داشته باشد.

قیمت کابینت تمام چوب:

بدلیل استفاده از چوب طبیعی در ساخت این نوع کابینتها که بسیار با ارزش و گران هستند، قیمت کابینت تمام چوب نیز بسیار زیاد است. همچنین زمانبر بودن مراحل ساخت آن نیز علت دیگر قیمت بالای آن است.

همانطور که گفته شد، به هر میزان بیشتر از چوب طبیعی در ساخت کابینت تمام چوب استفاده شود، قیمت آن بیشتر خواهد شد. از طرف دیگر نوع چوب مصرفی برای ساخت این کابینتها نیز بر روی قیمت آن تأثیر بسیار زیادی دارد.

کابینت آشپزخانه تمام چوب

کابینت روکش

بطور کلی هر نوع کابینتی که جنس مغزی ورق آن ام دی اف یا حتی نئوپان (نئوپان بدلیل کیفیت پایین اصلاً توصیه نمی شود) باشد و یک لایه روکش نازک بر روی سطح آن اجرا شود را کابینت روکش شده می نامیم. این روکش می تواند از جنس پی وی سی، فلز، پلاکسی گلاس، پلی استر، چوب طبیعی، چوب مصنوعی، ملامینه و هر نوع روکش با هر اصطلاح دیگری باشد.

به این ترتیب با توجه به توضیحاتی که داده شد، تمامی کابینتهای ملامینه، هایگلاس، پلی گلس، ممبران و … کابینتهای روکش شده بحساب می آیند.

علت اشاره به این اصطلاح در این مقاله این است که گاهی اوقات در بازار و از سوی فروشندگان یا پیمانکاران، اصطلاح کابینت روکش استفاده می شود که باید بطور دقیق جنس مغزی و نوع روکش ورقی که کابینت با آن ساخته میشود مشخص شود تا نوع کابینت آشپزخانه مورد نظر و منظور فروشنده یا پیمانکار قابل تشخیص باشد.

البته ساخت کابینت از جنس ورقهای روکش کارخانه ای که در اصطلاح برخی از آنها را با نام “دکو پنل” می شناسیم نیز یک نوع کابینت روکش بسیار با کیفیت، زیبا و پرطرفدار می باشد.

کابینت از جنس روکش کارخانه ای

کابینت آشپزخانه فلزی

کابینتهای فلزی عموماً از سه جنس ساخته می شوند. کابینتهای با ورق آهنی، کابینتهای از جنس ورق گالوانیزه (در یونیت و اسکلت کابینت) و کابینتهای از جنس استیل. نوع قدیمی کابینتهای فلزی از جنس ورقهای آهنی و گالوانیزه بوده است که دیگر متداول نیست. اما در کابینتهای مدرنتر، از استیل یا ورقهای فلزی باکیفیت تر استفاده می شود.

نوع قدیمی این کابینتها دیگر متداول نیستند و تنها ممکن است با بازسازی انواع قدیمی آنها، درب کابینتها تعویض شود و یا دوباره رنگ آمیزی شوند.

کابینتهای از جنس استیل در فضاهای خاص بخصوص در بیمارستانها، آزمایشگاه ها و رستورانها که نظافت و بهداشت اهمیت بسیار زیادی دارد مورد استفاده قرار می گیرد. البته در طراحی های دکوراسیون داخلی خاص و لوکس ممکن است از کابینتهای آشپزخانه استیل استفاده شود که بسیار گرانقیمت و خاص می باشند.

کابینتهای قدیمی آهنی و گالوانیزه، با پوشش رنگ روغن ساخته می شده است که گاهاً با بوجود آمدن زنگ زدگی نیاز به تعویض و یا رنگ آمیزی دوباره آنها وجود داشته است. البته انواع جدیدتر آنها با رنگ آمیزی کوره ای یا استاتیک که بسیار مقاومتر است، ساخته و اجرا می شود.

همچنین نوع استیل این کابینتها نیازی به رنگ ندارد و ظاهر استیل را حفظ خواهد کرد. این عدم نیاز به رنگ از لحاظ بهداشتی یک مزیت و از نظر زیبایی و دکوراسیون داخلی می تواند یک نقطه ضعف بحساب بیاید.

قیمت کابینت فلزی:

کابینتهای فلزی از جنس آهن بسته به ضخامت و کیفیت ورق استفاده شده در ساخت آنها قیمتهای متفاوتی دارند. کابینتهای گالوانیزه (البته معمولاً جنس یونیت کابینت گالوانیزه است) ارزان قیمت هستند. اما کابینتهای آشپزخانه استیل، قیمت بسیار زیادی دارند.

کابینت آشپزخانه استیل

از مشاوره رایگان کارشناسان شرکت آیریا در انتخاب کابینت آشپزخانه خود استفاده نمایید:

در نهایت اگر در زمان انتخاب نوع کابینت آشپزخانه خود نیاز به دریافت مشاوره و راهنمایی تخصصی داشته باشید، کارشناسان ما در شرکت دکوراسیون داخلی آیریا، این مشاوره ها را بصورت کاملاً رایگان در اختیار شما قرار خواهند داد.

برای دریافت مشاوره مورد نظر خود، میتوانید از طریق شماره تلفن ۸۸۸۵۱۶۴۳-۰۲۱ یا شماره واتس اپ و تلگرام ۰۹۳۵۲۴۴۱۱۳۷ تماس گرفته و مشخصات پروژه خود را اعلام بفرمایید.

همچنین در صورتی که در رابطه با محتوای این مقاله و خصوصیات انواع مختلف کابینت، نظر و یا تجربه ای دارید، پیشنهاد میکنیم نظرات یا تجربیات خود را در بخش دیدگاه ها ثبت نمایید تا سایر کاربرانی که به این مقاله مراجعه می نمایند بتوانند از آنها بهره ببرند.

اگر محتوای این صفحه برای شما مفید بوده است، لطفاً آنرا در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید:

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *