چطور رنگ کابینت آشپزخانه را انتخاب کنیم ؟

چرا انتخاب رنگ کابینت آشپزخانه اهمیت دارد ؟

امروزه در دکوراسیون منازل و آپارتمانها، اکثر آشپزخانه ها یا حداقل بخش بزرگی از آنها، بصورت باز (اپن) طراحی و اجرا می شوند. به این ترتیب کابینت بخشی از دکوراسیون سالن یک خانه است و رنگ کابینت آشپزخانه بخش مهمی از رنگبندی دکوراسیون داخلی منزل است.

از طرف دیگر رنگبندی دکوراسیون منزل، تأثیر زیادی بر روی ساکنان آن خانه میگذارد. با استفاده از رنگبندی مناسب می توان حس آرامش، هیجان، تمرکز، استرس، اشتها و … را در آشپزخانه یا فضاهای مختلف خانه ایجاد نمود.

به این ترتیب با توجه به اهمیت رنگ در دکوراسیون آشپزخانه و منزل، در ادامه این مطلب در رابطه با اصول انتخاب رنگ کابینت آشپزخانه و تأثیر رنگهای مختلف کابینت بر روی کاربران و ساکنین خانه، توضیحات کاملی ارائه خواهیم داد.

چطور رنگ کابینت انتخاب کنیم؟

چطور رنگ کابینت آشپزخانه را انتخاب کنیم ؟

برای انتخاب درست رنگ کابینت آشپزخانه میتوانیم به ترتیب زیر عمل کنیم:

۱_ در اینترنت و گوگل یا شبکه های اجتماعی، تصاویر کابینت های شیک را جستجو می کنیم:

پیش از انتخاب رنگ و حتی نوع کابینت باید بدنبال تصاویر کابینتهای با رنگها و طرح های مختلف در اینترنت یا شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و پینترست باشیم. این کار را باید برای تمامی بخشهای دیگر خانه نیز بمنظور طراحی داخلی منزل مورد نظرمان انجام دهیم.

با صرف مدت زمان کوتاهی حتی در حدود چند دقیقه میتوانیم تصاویر زیادی از انواع کابینتها با رنگها و طرح های گوناگون را بررسی کنیم. به این ترتیب تصاویر کابینتهایی که با سلیقه و نظر ما همخوانی دارند را ذخیره میکنیم.

در بخش بعدی این مقاله نیز تصاویر کابینتهای با رنگهای مختلف نمایش داده شده است و ویژگیها و تأثیرات هریک از این رنگهای پرکاربرد در کابینت آشپزخانه توضیح داده شده است. بررسی این تصاویر و توضیحات مربوط به آنها نیز میتواند بسیار در انتخاب رنگ مناسب کابینت مفید باشد.

۲_ بدنبال متخصص یا فروشنده و یا سازنده حرفه ای کابینت میگردیم:

در مرحله بعد نیاز به مشورت با افراد حرفه ای و کسب اطلاعات کامل و بخصوص برآورد قیمت کابینت مورد نظرمان را داریم. برای اینکار می توانیم با چند فروشنده یا سازنده کابینت آشپزخانه تماس گرفته و از آنها مشاوره دریافت کنیم.

برای پیدا کردن متخصص، فروشنده یا سازنده کابینت، هم میتوانیم از دوستان و آشنایان کمک بگیریم و هم میتوانیم با جستجو در اینترنت و گوگل یا شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، تعداد زیادی از آنها را بیابیم.

در نهایت در زمان دریافت مشاوره، امکان اجرای کابینت مورد نظر ما با رنگ و طرح مورد نظرمان را بررسی می کنیم. همچنین درصورت اجرایی بودن رنگ کابینت مورد نظرمان، هزینه حدودی ساخت و نصب آن را نیز از این افراد متخصص دریافت می کنیم تا بتوانیم تصمیم گیری کنیم.

۳_ نظر یک متخصص دکوراسیون داخلی را دریافت می کنیم:

در نهایت پس از آنکه رنگ، طرح و از همه مهمتر هزینه کابینت مورد نظرمان را از سازندگان و فروشندگان آن دریافت کردیم، با یک متخصص دکوراسیون داخلی در رابطه با درست بودن انتخاب خودمان مشورت میکنیم.

سازندگان و فروشندگان کابینت، در حوزه کاری خود متخصص هستند، بنابراین نظر آنها در مورد قیمت و امکان اجرای کابینت مهم است اما در مورد مناسب بودن یا نبودن رنگ کابینت مورد نظر ما در دکوراسیون آشپزخانه یا خانه ما، قابل اتکا نیست.

اهمیت دریافت این نوع مشاوره این است که هر نوع ترکیب رنگی، یکسری مشخصات و ویژگیها دارد که ممکن است تأثیرات ناشی از آن برای فضای آشپزخانه ما مناسب نباشد. یعنی به زبان ساده تر، ممکن است یک رنگ بسیار زیبا و جذاب برای کابینت آشپزخانه انتخاب کرده باشیم اما از تأثیرات منفی آن رنگ بر روی فضای آشپزخانه بی اطلاع باشیم.

بطور مثال رنگ آبی باعث آرامش می شود اما در آشپزخانه سبب کاهش اشتها در ساکنین خانه خواهد شد. یا رنگبندی تیره برای آشپزخانه و کابینتها میتواند باعث شود فضای آشپزخانه های کوچک، کوچکتر و خفه بنظر برسند.

بنابراین حتماً پیش از خرید یا سفارش کابینت، در رابطه با طرح و رنگ کابینت آشپزخانه ای که انتخاب کرده ایم و یا در حالت کلی تر، در مورد کل بازسازی خانه یا طراحی داخلی مورد نظرمان با یک متخصص دکوراسیون داخلی و بازسازی مشورت می کنیم.

ویژگیهای انواع رنگ کابینت آشپزخانه

همانطور که توضیح داده شد، هر ترکیب رنگی در دکوراسیون داخلی، خصوصیات و ویژگیهایی دارد که تأثیر آن رنگها را بر روی ساکنین خانه یا کاربران آن فضا تعیین می کند. در ادامه، خصوصیات و تأثیرات انواع رنگ کابینت را بر روی ساکنین خانه و فضای آشپزخانه بررسی خواهیم کرد:

کابینت آشپزخانه تک رنگ و ساده انتخاب کنیم یا کابینت رنگی و چند رنگ ؟

اولین موضوعی که میبایست در زمان بررسی رنگهای مختلف برای کابینت به آن توجه شود، امکان استفاده از دو یا چند رنگ متفاوت در طراحی کابینت است. بطور مثال می توان رنگ آبی تیره را همراه با رنگ زرد و رنگ روشن چوب برای کابینت انتخاب نمود. که نتیجه آن یک کابینت رنگی و جذاب خواهد بود.

از طرف دیگر میتوان از یک رنگ یا نهایتاً دو رنگ متفاوت در طراحی کابینت استفاده کرد. دو رنگ متفاوت می تواند شامل دو حالت پر رنگ یا کم رنگ از یک رنگ بخصوص نیز باشد. بطور مثال، استفاده از رنگ خاکستری تیره و روشن نیز میتواند یک ترکیب رنگ بسیار زیبا و مدرن برای کابینت باشد.

بنابراین در زمان بررسی رنگهایی که در ادامه بعنوان رنگ کابینت آشپزخانه معرفی می شوند، ترکیب هر یک از این رنگها با رنگ دیگر را نیز میبایست در بین گزینه های مناسب در نظر داشته باشیم.

کابینت رنگ روشن بهتر است یا رنگ تیره ؟

تیره یا روشن بودن رنگ کابینت نیز موضوع بسیار مهمی است که باید به آن توجه شود. در واقع تأثیری که نوع تیره یک رنگ ایجاد میکند با تأثیر نوع روشن آن متفاوت است. بطور مثال، رنگ آبی روشن در کابینت حس خنکی، تمیزی و آرامش در فضا ایجاد میکند. در حالی که رنگ تیره آن حس پرزرق و برق بودن و لوکس بودن را در فضای آشپزخانه ایجاد می کند.

شاید اصلیترین تأثیری که روشن یا تیره بودن رنگ کابینتها در آشپزخانه ایجاد میکند، در آشپزخانه های کوچک است.

در آشپزخانه های بزرگ، انتخاب نوع تیره یا روشن رنگها چندان تأثیری بر بزرگتر یا کوچکتر دیده شدن فضای آشپزخانه ندارد یا حداقل چندان موضوع مهمی نیست. اما در آشپرخانه های کوچک، انتخاب رنگ تیره برای کابینتها، به احتمال بسیار زیاد اشتباه است.

دلیل اینکه در آشپزخانه های کوچک نباید از رنگهای تیره بعنوان رنگ غالب کابینت استفاده شود این است که رنگ تیره نور و روشنایی آشپزخانه را کاهش میدهد، به این ترتیب فضای کم نور تر، کوچکتر دیده می شود. در حالی که رنگهای روشن، باعث روشنتر دیده شدن فضا و در نتیجه بزرگتر دیده شدن آشپزخانه می شوند.

کابینت رنگ روشن بهتر است یا رنگ تیره؟

کابینت آشپزخانه رنگ مات بهتر است یا رنگ براق ؟

موضوع دیگری که حتماً باید به آن توجه شود، انتخاب مات یا براق بودن رنگ کابینت آشپزخانه است. انتخاب بین این دو حالت رنگ، بیشتر بستگی به سلیقه کارفرما دارد، اما در کنار آن میبایست به ویژگیهای هرکدام از این دو حالت توجه کنیم.

کابینت رنگ براق در آشپزخانه های کوچک، انتخاب بسیار مناسبی خواهد بود. دلیل آنهم انعکاس نور از سطح این نوع کابینتها می باشد که باعث بازتر و بزرگتر دیده شدن فضای آشپزخانه می شود. اما در مورد کابینتهای مات این ویژگی، چندان به چشم نمی آید، بخصوص در مورد انواع تیره رنگ کابینت. البته این موضوع به اندازه روشن و تیره بودن رنگ کابینت در بزرگتر و کوچکتر بنظر آمدن فضای آشپزخانه اهمیت ندارد اما بازهم تأثیر آن قابل ملاحظه میباشد.

موضوع دیگری که در رابطه با رنگ مات یا براق کابینت باید به آن توجه شود، کثیف و لک شدن سطح کابینتها است. در کابینتهای براق مانند کابینتهای هایگلاس، کوچکترین لک یا اثر انگشت هم بر روی آن بدلیل براق بودن سطح، کاملاً قابل رویت می باشد. اما در کابینتهای مات این موضوع اصلاً بشدن نوع براق آن نیست.

در رابطه با خط وخش بر روی کابینت ها نیز همین شرایط کاملاً صادق است. یعنی بر روی سطوح براق کابینت، خط و خشهای کوچک نیز کاملاً به چشم می آیند اما در انواع سطوح مات کابینتها، خط و خشها بسیار کمتر دیده می شوند.

رنگ براق برای کابینت بهتر است یا رنگ مات؟

ویژگیهای کابینت رنگ سفید:

پرکاربردترین رنگ کابینت آشپزخانه، رنگ سفید و رنگهای نزدیک به آن مانند رنگ کرم و رنگ شیری هستند. این رنگها که بخصوص امروزه در دکوراسیون منازل ایرانی بیشترین سهم را دارند، با فاصله بسیار زیاد پرطرفدارترین رنگهای کابینت هستند.

علت پرکاربرد و پرطرفدار بودن این رنگ در کشور ما، مطمئن بودن در انتخاب آن است. انتخاب مطمئن یعنی انتخاب با کمترین ریسک. انتخاب رنگهای دیگر برای کابینت، بخصوص رنگهای مدرنتر و تندتر مانند آبی، سبز، قرمز و زرد، بسیار ریسک بالایی را در طراحی بدنبال دارد و تعداد افراد کمی را میتوان طرفدار کابینتهای با این رنگهای خاص یافت و تعداد افراد کمتری وجود دارند که بتوان آنها را قانع کرد تا این رنگها را برای کابینت آشپزخانه خود انتخاب نمایند. علت آنهم این است که در خانه های امروزی ایرانی ها، استفاده از رنگبندی متفاوت در دکوراسیون و معماری داخلی آنها، چندان متداول نیست.

اما در کل و بدون توجه به متداول بودن یا نبودن این رنگ باید توجه داشته باشیم که رنگ سفید کابینتها، دارای نقاط مثبت و منفی مهمی می باشد. سفید بودن رنگ کابینتها حس اطمینان، پاک و تمیز بودن در فضا ایجاد میکند. همچنین باعث بزرگتر دیده شدن فضای آشپزخانه خواهد بود که در مورد آشپزخانه های کوچک انتخاب بسیار مناسبی می باشد.

اما از طرف دیگر، سفید بودن کابینتها به معنی آن است که سطح کابینتها سریعتر کثیف شده و بیشتر نیاز به نظافت خواهند داشت. همچنین انتخاب رنگ سفید برای تمام بخشهای کابینت و آشپزخانه باعث سرد و بی روح شدن فضای آشپزخانه می شود.

در نهایت، پیشنهاد میشود که از رنگ سفید در ترکیب با رنگهای تیره در طراحی کابینتها استفاده شود. بطور مثال میتوان بخش محدودی از سطح کابینتها مانند صفحه روی کابینت یا تعدادی از دربهای کابینتها را با رنگهای تیره ای مانند سیاه طراحی نمود. حتی این رنگهای تیره را میتوان در کاشیکاری کف یا دیواره های کابینت نیز استفاده کرد. البته استفاده از رنگ طلایی در کنار رنگ سفید نیز در کابینتهای آشپزخانه امروزی بسیار متداول میباشد.

رنگ سفید پولی اورتان برای کابینت آشپزخانه
رنگ شیری کابینت آشپزخانه

رنگ خاکستری (طوسی) برای کابینت آشپزخانه:

رنگ خاکستری و انواع آن نظیر رنگ فیلی نیز همانند رنگ سفید، از رنگهای خنثی بحساب می آید. اما استفاده از آن در آشپزخانه میتواند حس مدرن یا کلاسیک بودن را برای فضای آشپزخانه بهمراه داشته باشد. در طراحی دکوراسیون داخلی، رنگ طوسی میتواند رنگ غالب فضا باشد و در کنار آن رنگهای تند دیگری بمقدار محدود استفاده شوند.

در مورد رنگ کابینت آشپزخانه نیز میتوان رنگ بیشتر بخشهای کابینت را طوسی انتخاب کرد و رنگهای تند و پر انرژی دیگری را مانند رنگ قرمز، طلایی، زرد، نارنجی، برنزی و … را در کنار آن استفاده نمود. بطور کلی استفاده از رنگ طوسی در طراحی کابینتهای دو رنگ یا چند رنگ، گزینه بسیار مناسبی است چرا که با اکثر رنگها سازگاری و همخوانی بسیار مناسبی دارد.

بازهم باید توجه داشت که خاکستری روشن، برای آشپزخانه های کوچکتر گزینه مناسب تری میباشد.

کابینت آشپزخانه با رنگ خاکستری روشن یا رنگ فیلی
کابینت آشپزخانه با رنگ طوسی تیره

رنگ سیاه برای کابینت آشپزخانه:

استفاده از رنگ سیاه برای تمام بخشهای کابینت آشپزخانه بسیار انتخاب پر ریسکی است. چرا که تأثیرات رنگ سیاه زمانی که در یک فضای محدود از آن به مقدار بسیار زیادی استفاده شود، بسیار شدید خواهد بود.

در آشپزخانه های اپن که بخشی از فضای کل خانه ما می باشند، میتوان با دقت بسیار زیاد، بخش اعظم کابینتها را با رنگ سیاه طراحی نمود. اگر استفاده از رنگ سیاه در طراحی کابینت آشپزخانه بدرستی صورت گیرد، فضای بسیار شیک، خاص و مدرنی ایجاد خواهد کرد.

اما اگر در استفاده و بکار بردن این رنگ در کابینت، دقت و تخصص کافی بکار نرود، میتواند باعث شود تا حس بی اعتمادی، کثیفی و اندوه را در فضا و کاربران آن فضا ایجاد نماید.

استفاده از این رنگ بهتر است در ترکیب با سایر رنگها باشد. به این ترتیب برای انتخاب رنگ کابینت آشپزخانه دو رنگ، میتوان یکی از رنگها را سیاه انتخاب نمود. اینکه رنگ سیاه رنگ غالب باشد یا در کنار یک رنگ غالب دیگر استفاده شود، بستگی به شرایط آشپزخانه و همخوانی آن با بخشهای دیگر دکوراسیون منزل دارد. استفاده از این رنگ در آشپزخانه های کوچک، به عنوان رنگ غالب کابینت، چندان انتخاب مناسبی نخواهد بود.

کابینت آشپزخانه سیاه
رنگ سیاه کابینت آشپزخانه

کابینت رنگ قهوه ای:

رنگ قهوه ای یکی از اصلیترین و پرکاربردترین رنگها برای کابینت آشپزخانه است. استفاده از رنگ قهوه ای معمولاً با طرح چوب بر روی سطح کابینتها همراه است. این طرح چوب یا بوسیله ساخت کابینت تمام چوب و یا با استفاده از روکشهای طبیعی یا مصنوعی چوب بر روی سطح کابینتها ایجاد می شود.

در انواع کابینت تمام چوب یا روکش چوب طبیعی، با استفاده از یک رنگ سایه قهوه ای که تنها رنگ سطح کابینت را تغییر داده و طرح چوب سطح آن را نمیپوشاند، لایه نهایی رنگ آمیزی می شود. انواع مصنوعی آن که از جنس پی وی سی می باشند، رنگ قهوه ای مورد نظر را در زمان ساخت دارا می باشند.

رنگ قهوه ای کابینت می تواند از انواع روشن آن مانند رنگ گردویی یا فندقی یا رنگهای روشنتر آن انتخاب شود. معمولاً در آشپزخانه های با سبکهای کلاسیک، رنگ قهوه ای تیره بعنوان رنگ غالب سطوح کابینت استفاده می شود. در سبکهای مدرن تر معمولاً از رنگ قهوه ای تیره در بخشهای محدودی از سطوح کابینتها در کابینتهای دو رنگ و یا از رنگ قهوه ای روشن برای سطوح کابینت استفاده می شود.

رنگ قهوه ای در فضای آشپزخانه حس اصالت، گرمی و صمیمیت را ایجاد میکند. اما باید در زمان استفاده از انواع رنگ قهوه ای تیره، به ابعاد آشپزخانه توجه داشته باشیم. انتخاب رنگ کابینت قهوه ای تیره مانند سایر رنگهای تیره در آشپزخانه کوچک اشتباه است.

کابینت قهوه ای
رنگ کابینت آشپزخانه قهوه ای
رنگ قهوه ای برای کابینت آشپزخانه

رنگ زرد برای کابینت:

­رنگ زرد در دکوراسیون داخلی، رنگ بسیار قوی میباشد. به این معنی که تأثیرات روانی که این رنگ بر روی فضا و کاربران آن فضا میگذارد بسیار پرقدرت است. رنگ زرد روشن و رنگ زرد طلایی حس روشنایی و نور خورشید را همراه با آرامش آن بهمراه دارد. اما رنگ زرد تیره حس قوی سردرگمی، خطر و هیجان را بوجود می آورد.

در کل رنگ زرد بعنوان یک رنگ اشتها آور شناخته می شود و استفاده از آن در فضای آشپزخانه انتخاب درستی است. اما باید توجه داشت که استفاده از رنگ زرد بعنوان رنگ غالب کابینت آشپزخانه، انتخاب با ریسک بالایی است.

برای استفاده از رنگ زرد در کابینت آشپزخانه، توصیه می شود از یک رنگ غالب دیگر مانند سفید، خاکستری، آبی، سیاه و … در کنار رنگ زرد در بخشهای محدودی از کابینت آشپزخانه استفاده شود. به این ترتیب تأثیرات مثبتی که از رنگ زرد در کابینت آشپزخانه میخواهیم، به فضا افزوده می شود بدون آنکه نیاز باشد تمام رنگ کابینت آشپزخانه را زرد کنیم در حالی که این کار به احتمال زیاد باعث بروز تأثیرات منفی رنگ زرد در فضا خواهد شد.

کابینت آشپزخانه زرد رنگ

رنگ قرمز برای کابینت:

رنگ قرمز هم همانند رنگ زرد بسیار تأثیرات پرقدرتی در فضا ایجاد می کند. باید توجه داشته باشیم که رنگ قرمز یک رنگ هشدار دهنده است. بنابراین استفاده از آن در دکوراسیون داخلی و کابینت آشپزخانه باید با فکر و کاملاً حساب شده باشد.

رنگ قرمز نیز همانند رنگ زرد بعنوان یک رنگ اشتها آور شناخته می شود. از این دو رنگ در فست فودها بسیار زیاد استفاده می شود. بنابراین انتخاب آن بعنوان یک رنگ مکمل در کنار رنگ اصلی کابینت آشپزخانه میتواند انتخاب درستی باشد. اما در رابطه با رنگ قرمز کابینت آشپزخانه بعنوان رنگ غالب و اصلی آن، میبایست بخوبی فکر شود. چراکه چنین انتخابی اگر کاملاً حساب شده نباشد، میتواند نتایج منفی شدیدی بر دکوراسیون آشپزخانه مورد نظر ما بگذارد.

کابینت آشپزخانه قرمز رنگ
رنگ قرمز برای کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه رنگ آبی:

رنگ آبی کابینت آشپزخانه نسبت به سایر رنگهای خاص مانند زرد و قرمز، انتخاب آسانتری می باشد. این رنگ بدلیل تأثیرات مثبت بسیار زیادی که دارد، با استفاده زیاد از آن در محیط آشپزخانه و بعنوان رنگ کابینت، ریسک بالایی در طراحی نخواهد بود.

رنگ آبی روشن برای کابینت میتواند حس خنکی، آرامش و شفاف بودن را در آشپزخانه ایجاد کند اما استفاده نادرست و بیش از اندازه از آن باعث ایجاد حس بی حوصلگی، یکنواختی و کسل کننده بودن فضای آشپزخانه شود.

اما رنگ آبی تیره، بعنوان یک رنگ کابینت آشپزخانه لوکس قابل استفاده است. رنگ تیره آبی کمک می کند تا بتوان با استفاده از آن در کنار رنگهای جذاب دیگر مانند رنگ برنزی یا رنگ زرد یا حتی قرمز، یک آشپزخانه با کابینت لوکس و پر زرق و برق را طراحی و اجرا نمود. البته استفاده از رنگ آبی تیره مانند سایر رنگهای تیره در آشپزخانه های کوچک توصیه نمی شود.

نکته بسیار مهم دیگر این است که رنگ آبی برخلاف رنگ قرمز و زرد، باعث کاهش اشتها افراد حاضر در فضا می شود. بنابراین اگر فضای آشپزخانه بعنوان غذا خوری استفاده می شود، باید به این تأثیر رنگ آبی توجه شود.

برای خانواده هایی که کاهش اشتها اعضای خانواده یک نکته مثبت است، رنگ آبی گزینه مناسبی خواهد بود. اما در خانواده هایی که کودکان یا جوانان در سن رشدی دارد که تغذیه کافی و مناسبی ندارند، نباید از این رنگ در فضای آشپزخانه و غذاخوری استفاده شود.

کابینت آشپزخانه رنگ آبی روشن
رنگ کابینت آشپزخانه آبی تیره

استفاده از سایر رنگهای خاص در کابینت آشپزخانه:

بطور کلی هر نوع رنگ خاصی یکسری خصوصیات ویژه دارد که باعث می شود تأثیر آن رنگ در دکوراسیون مشخص شود. به این ترتیب اگر بخواهیم رنگ کابینت آشپزخانه مورد نظرمان را از بین یکی از این رنگهای خاص مانند رنگ صورتی، نارنجی، بنفش و … انتخاب نماییم، باید تأثیرات این رنگها را بخوبی بشناسیم.

برای درک تأثیراتی که این رنگها در فضای آشپزخانه ایجاد خواهند کرد، پیشنهاد میکنیم ، مقاله “رنگ در طراحی داخلی و دکوراسیون” را که در سایت شرکت آیریا منتشر شده است بررسی بفرمایید. در این مقاله تأثیرات رنگهای مختلف در دکوراسیون داخلی بررسی شده است.

رنگ کابینت آشپزخانه خاص

دریافت مشاوره رایگان در رابطه با انتخاب رنگ کابینت آشپزخانه از همکاران ما:

اگر در انتخاب نوع و رنگ کابینت آشپزخانه مورد نظرتان نیاز به مشاوره تخصصی داشته باشید، میتوانید از طریق شماره تلفن ۸۸۸۵۱۶۴۳-۰۲۱ یا شماره واتس اپ و تلگرام ۰۹۳۵۲۴۴۱۱۳۷ با همکاران ما در شرکت دکوراسیون داخلی آیریا تماس گرفته و مشاوره رایگان مورد نظر خود را دریافت نمایید.

اگر محتوای این صفحه برای شما مفید بوده است، لطفاً آنرا در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید:

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

من با این شرایط موافق هستم .