سبک طراحی داخلی
طراحی دکوراسیون هر فضایی با انتخاب سبک طراحی داخلی آن فضا شروع می شود. در ادامه، رنگها، المانهای دکوراتیو و سایر مشخصات طرح براساس سبک انتخاب شده تعیین می شود. بنابراین سبک دکوراسیون داخلی یک فضا، چهارچوب اصلی تمامی تصمیماتی است که از آن به بعد برای طراحی فضای مورد نظرمان خواهیم گرفت.

برای این که بتوانیم سبک دکوراسیون داخلی مورد نظرمان را بدرستی انتخاب کنیم، باید مشخصات و خصوصیات سبکهای مختلف را بشناسیم، آنها را باهم مقایسه کنیم و از بین آنها سبک مورد پسندمان را انتخاب کنیم.

شناخت دقیق تمام سبکها بدلیل تعداد زیاد آنها برای شخص غیر متخصصی که تنها قصد طراحی یک فضا را دارد، عملاً امکانپذیر نیست. بررسی و شناخت تمام سبکهای مهم دکوراسیون تنها برای یک فرد یا شرکت طراحی داخلی که تخصص و تسلط کافی به انواع سبکهای طراحی داشته باشد ممکن است.

اما در هرصورت، بررسی تنها چند سبک مهم در طراحی دکوراسیون داخلی، نیاز به زمان یا تخصص زیادی ندارد و هر شخص غیر متخصصی هم میتواند آنها را بررسی کرده و مشخصات هر یک را بشناسد.

بنابراین توصیه میکنیم اگر قصد تغییر دکوراسیون یا طراحی داخلی هر فضایی را دارید، ابتدا تنها چند سبک دکوراسیون معروف و پرطرفدار را بررسی نمایید. این خواسته ای است که همواره از مراجعین و کارفرمایانی که طراحی پروژه های خود را به مجموعه آیریا می سپارند داریم. دلیل آن هم این است که بعد از بررسی بسیار کوتاه چند سبک مطرح و پرطرفدار توسط کارفرما، بهتر می توانیم منظور و هدف ایشان را از سبک طراحی داخلی مورد پسند و مورد نظرشان بفهمیم.

در ادامه این مطلب، ابتدا روش انتخاب درست سبک مناسب و مورد پسندمان را توضیح داده ایم. پس از آن چند سبک مهم و پرطرفدار را معرفی کرده ایم. در انتهای این صفحه نیز مقالات و مطالبی که در رابطه با سبکهای مختلف توسط کارشناسان شرکت آیریا تهیه و منتشر شده است را معرفی کرده ایم.

چطور سبک طراحی داخلی مورد نظرمان را انتخاب کنیم؟

برای انتخاب سبک طراحی دکوراسیون داخلی مناسب، راه های بسیار زیادی وجود دارد. اما براساس تجربه ما، اگر مراحل زیر را به ترتیب و گام به گام طی کنیم، در انتها می توانیم سبک مورد پسند و مناسبی که بدنبال آن هستیم را بدرستی انتخاب کنیم. بنابراین پیشنهاد میکنیم به ترتیب زیر عمل شود:

1- بعنوان اولین گام، در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، فیس بوک، پینترست و سایر شبکه هایی که امکان اشتراک گذاری و جستجوی عکس دارند را با عبارت “سبک طراحی داخلی” جستجو کنیم. همچنین در بخش تصاویر موتور جستجوی گوگل نیز میتوانیم این عبارت را جستجو کرده و تصاویر مربوط به آن را مشاهده کنیم.

2- تعداد زیادی از تصاویر مربوط به انواع سبکها را از طریق هر یک از ابزار فوق بررسی میکنیم و عکس هر سبک دکوراسیونی که از نظر ما جذاب و مورد پسند است را به هر نحوی ذخیره می کنیم. برای ذخیره کردن این عکسها میتوانیم از راه های متنوعی مانند اسکرین شات گرفتن از صفحه موبایل استفاده کنیم. اکنون یک دید کلی از نظر و سلیقه خودمان در مورد اینکه چه شکل دکوراسیونی را می پسندیم بدست آورده ایم. حال باید نام و مشخصات این سبکها را بیابیم.

3- در این مرحله برای اینکه بفهمیم تصاویر دکوراسیونی که در بخش قبلی انتخاب و ذخیره کرده ایم و مورد پسند ما بوده است مربوط به چه سبکهایی می باشد، دو راه پیش رو داریم:

راه اول که بسیار زمانبر است، این است که مطالب و مقالات اختصاصی که در رابطه با مشخصات و خصوصیات انواع سبکهای دکوراسیون پرطرفدار تهیه و در سایت آیریا یا سایر سایتهای اینترنتی منتشر شده است را یک به یک مطالعه و بررسی کنیم. در انتهای مطالب این صفحه، مقالاتی که توسط کارشناسان شرکت آیریا بطور اختصاصی در رابطه با انواع سبکهای طراحی داخلی تهیه و در سایت آیریا منتشر شده است را مشاهده می فرمایید. به این ترتیب براساس تعاریف مربوط به سبکهای مختلف در مورد هر یک از تصاویری که ذخیره کرده ایم، تعیین می کنیم که تصویر دکوراسیون مورد نظر ما مربوط به چه سبکی است. در نهایت با کمی خطا میتوانیم متوجه شویم که چه نوع سبکهای دکوراسیون داخلی را می پسندیم.
راه دوم که بسیار ساده تر است، این است که تصاویری که انتخاب و ذخیره کرده ایم را برای مجموعه هایی که مشاوره های رایگان دکوراسیون داخلی ارائه می نمایند ارسال نماییم و از آنها بخواهیم که بعنوان مشاوره، نوع سبک این تصاویر و مشخصات آنها را به ما معرفی نمایند. از آنجایی که شرکت آیریا خدمات مشاوره دکوراسیون رایگان در اختیار شما قرار می دهد، میتوانید از طریق تماس با کارشناسان ما، این اطلاعات را دریافت نمایید.

4- اکنون چند سبک دکوراسیون داخلی را که مورد پسند و سلیقه ما است را می شناسیم و مشخصات اصلی آنها را هم میدانیم. در این مرحله باید ببینیم که کدام یک از این سبکها، برای فضای مورد نظر ما انتخاب مناسبی است. هر سبکی براساس مشخصات ویژه ای که دارد، برای برخی فضاها و کاربریها مناسب است و برای برخی دیگر از فضاها نامناسب. همچنین ابعاد و اندازه و مشخصات فضاها نیز میتواند تعیین کند که آیا امکان استفاده از یک سبک خاص در آن فضا وجود دارد یا نه. بطور مثال استفاده از سبک صنعتی در دکوراسیون فضایی که سقف کوتاهی دارد چندان انتخاب درستی نیست. بخصوص در طراحی داخلی منزل که فضای اقامت دائمی افراد خانواده است و حس گرمی و صمیمیتی که باید با دکوراسیون مناسب به فضا اضافه شود را همراه نخواهد داشت.

انواع سبکهای طراحی داخلی معروف و پرطرفدار:
تعداد و انواع سبکهای دکوراسیون داخلی بسیار زیاد است. بسیاری از سبکها تا حدود زیادی شبیه به یکدیگر هستند و تنها در جزئیات بسیار کوچکی با یکدیگر تفاوت دارند.  از طرف دیگر، بسیاری از مشخصات سبکهای دکوراسیون مختلف با یکدیگر مشترک است. یعنی یک یا چند مشخصه و ویژگی را میتوان در چندین سبک مختلف مشاهده کرد. بنابراین همانطور که در بخشهای قبلی بیان شد، امکان بررسی تمامی سبکها برای اشخاصی که تخصص این رشته را ندارند نه ممکن است و نه منطقی. بهترین کار انتخاب چند سبک طراحی داخلی معروف و پرطرفدار بعنوان گزینه های اصلی و بررسی آنها است. به این ترتیب در این بخش از مطالب این صفحه، تعدادی از این سبکهای دکوراسیون معروف نام برده می شود. توضیحات تکمیلی و کامل مربوط به هر یک از این سبکها، در مقالات اختصاصی جداگانه ای که در بخش بعدی مطالب این صفحه معرفی شده اند، قابل مشاهده، انتخاب و مطالعه می باشند:

سبک مدرن (Modern style)
سبک معاصر (Contemporary style)
سبک مینیمال یا مینیمالیست (Minimalist style)
سبک صنعتی (Industrial style)
سبک میدسنچری (Mid-century modern style)
سبک سنتی ایرانی (Traditional style)
سبک کلاسیک (Classic style)

سبک فرانسوی (French style)
سبک ویکتورین (Victorian style)
سبک رومی (Roman style)
سبک یونانی (Greek style)
سبک آرت دکو (Art Deco style)
سبک آرت نوو (Art Nouveau style)

سبک اسکاندیناویایی (Scandinavian style)
سبک نئو کلاسیک (New Classic style)
سبک روستایی (Rustic style)
سبک ساحلی (Coastal style)

بررسی چند سبک دکوراسیون داخلی پرطرفدار
در ادامه این بخش چند سبک طراحی دکوراسیون داخلی پرطرفدار و معروف را بصورت خلاصه بررسی خواهیم کرد:
سبک مدرن  (Modern Style):
همواره اشتباهی بسیار رایج درمورد سبک طراحی داخلی مدرن در بین مراجعین مجموعه خودمان میبینیم. اینکه سبک مدرن را سبکی بروز و امروزی میدانند. درحالی که این تعریف تا حدودی شبیه به سبک معاصر است که در ادامه این مقاله آنرا معرفی خواهیم کرد.

دراصل سبک مدرن، سبکی است که متعلق به قرن بیستم میلادی است و در آن دوره شکل گرفته است. این سبک در زمان حال نیز طرفداران بسیاری دارد. علت آن نیز خصوصیات جالب آن می باشد. برخی از خصوصیات این سبک را در ادامه نام می بریم:

خطوط صاف، شکسته و بدون انحناء در فضا.
رنگهای عمدتاً خنثی یا بسیار ساده و یکدست.
عدم استفاده از پترن و طرحهای شلوغ و پیچیده در بخشهای مختلف فضا.
استفاده از متریالها و مصالح نهایی با جنس فلز، شیشه یا استیل.
استفاده از لوازم و اثاثیه ساده و بدون پیچیدگی زیاد در طرح و شکل ظاهری آنها.
وجود سطوح براق و صیقلی.
استفاده از پارچه ها و منسوجات ساده و بدون طرح خاص و پیچیده.

فضایی که با سبک مدرن طراحی شده باشد، حس سادگی در کنار شفافیت و براق بودن را برای بیننده ایجاد می کند. در طراحی با این سبک همواره تلاش می شود تا از شلوغی در فضا جلوگیری شود.
سبک طراحی داخلی معاصر  (Contemporary Style) :
همانطور که درتوضیحات سبک مدرن اشاره کردیم، سبکهای مدرن و معاصر ؛ دو سبکی هستند که معمولا با هم اشتباه گرفته می شوند. اما باید بدانیم که سبک مدرن در قرن بیستم میلادی شروع شده و شکل گرفته است درحالی که سبک معاصر در مورد سبکهای رایج زمان حال می باشد.

در نتیجه به سبکی معاصر گقته میشود، که بیان کننده سبک طراحی زمان حال ما و در منطقه معماری که در آن قرار داریم باشد. به زبان ساده تر، سبکی که اکنون در شهر یا کشور یا منطقه ما پرطرفدار شده است و در دسته سایر سبکها قرار نمیگیرد و نسبتاً جدید است را بعنوان سبک معاصر می شناسیم. بطور مثال در شهر تهران در سالهای اخیر، بشدن استفاده از باکسهای نور مخفی با گچبری دور آن و استفاده از چراغهای سقفی، در کنار دیوارهایی که با کاغذ دیواری پوشانده شده اند، مد و متعارف شده است. به این ترتیب شاید سبک معاصر زمان ما در تهران را بتوانیم با همین خصوصیات مشخص کنیم.

تفاوت اصلی دیگر دو سبک مدرن و معاصر این است که سبک مدرن تعبیر دقیقی از یک سبک طراحی است که از قرن بیستم میلادی آغاز شده و تا امروز ادامه پیدا کرده است. از طرف دیگر، سبک معاصر پایبندی کمتری را نسبت به یک سبک خاص دارد و حسی روان تر را القا می کند. به عنوام مثال سبک معاصر ممکن است شبیه به سبک مدرنی باشد که شامل خطوط منحنی نیز هست. در حالی که در طراحی مدرن اینگونه نیست.
سبک طراحی دکوراسیون داخلی مینیمال  (Minimalist Style):
مفهوم مینیمالیست مفهومی است که بیشتر در کشور هایی مانند ژاپن و استرالیا رواج دارد. با یک توضیح ساده، میتوانیم بگوییم که سبک مینیمالیست شکلی از سبک مدرن است که بسیار ساده تر و بدون هیچ طرح یا نقش اضافه ای میباشد.

مینیمال، بعنوان یک سبک طراحی داخلی پرطرفدار خصوصاً در مورد محیط های اداری، هر المان اضافه ای را در فضا حذف می کند. هر چیزی که در یک طرح مینیمال دیده میشود، کاملاً کاربردی و بدون هرگونه المان اضافی است.

لوازم و اثاثیه داخل فضا، بیشتر به زمین نزدیک هستند و حس مسطح بودن را به فضا می دهند. این لوازم و اثاثیه چه از نظر شکل هندسی و چه از نظر پترن و طرح پارچه ها و سطوح  نهایی آنها، بسیار ساده هستند.

رنگبندی سبک مینیمال، کاملاً خنثی و بدون استفاده از هر رنگ دیگری می باشد. یعنی سفید تا سیاه و تنالیته های مختلفی از خاکستری و نهایتاً رنگ خاکی بسیار روشن.

بطور کلی می توانیم بگوییم استفاده از رنگ در طراحی داخلی مینیمال باید به حداقل برسد. حتی در مورد رنگهای خنثی مانند سیاه، خاکستری و خاکی که نام برده شد.

در نهایت می توانیم بگوییم طرح مینیمال، بسیار ساده، با خطوط صاف و بدون پیچیدگی و لوازم، رنگ و المانهای کاملاً کاربردی و فضای مسطح را در خود دارد.
سبک طراحی داخلی صنعتی (Industrial Style)  :
سبک صنعتی، حس فضای صنعتی، کارگاهی یا کارخانه ای را به بیننده القا می کند. برای رسیدن به ظاهر صنعتی در سبک طراحی داخلی فضا، پوشش نهایی سطوح حذف میشود یا از پوششهای فلزی، بتنی یا هر شکل صنعتی دیگری استفاده میشود.

به این ترتیب، اگر تیر آهن یا بتن، جنس نهایی تیر، ستون، سقف یا کف فضا را تشکیل دهد، دیگر پوشش دیگری بر روی این سطوح اجرا نمی شود. یا اگر نیاز باشد، در بخشهایی از فضا، بصورت پوشش نهایی، از فلز، بتن یا متریالهای مشابه صنعتی استفاده می شود.

دیده شدن دیوارهای سیمانی یا بتنی، دیوارهای آجری، کف و سقف سیمانی و یا فلزی و یا چوب خام، برخی دیگر از پوششهای ظاهری سبک صنعتی در دکوراسیون داخلی هر فضایی هستند.

حتی دیده شدن و به نمایش گزاشتن تأسیسات از قبیل لوله کشیها، داکتها، کانالها و دیگر المانهای تأسیساتی، تکنیکهای دیگر طراحی داخلی به سبک صنعتی می باشند.

ابعاد بزرگ فضا، بهمراه سقفهای بلند، همچون سوله های کارخانه ها، می تواند این حس صنعتی بودن را در طراحی مورد نظر ما تقویت نماید.

تمام مواردی که بعنوان ظاهر نهایی و پوشش سطوح در سبک صنعتی نام برده شد، باید بصورتی اجرا شود یا دربیاید، که در کنار حس صنعتی و طبیعی بودن، جذابیت، ظرافت و دقیق بودن را نمایش دهد.

البته باید بدانیم که، این سبک در برخی از کشور ها همچون روسیه به اسم لافت شناخته می شود.
سبک طراحی داخلی میدسنچری (Mid-century modern Style):
این سبک طراحی دکوراسیون داخلی در اصل مربوط به دهه 1950 و 1960 می باشد. به این ترتیب زمانی که سبک طراحی داخلی میدسنچری را بعنوان چهارچوب طراحی مورد نظرمان در نظر می گیریم، باید حس محیط مرتبط با این دوره را در فضا ایجاد نماییم.

این سبک می تواند با اکثر سبکهای متداول و مطرح در طراحی داخلی، ادغام شود و مکمل بسیار خوبی برای آنها باشد.

از طرف دیگر این ویژگی مهم سبک میدسنچری باعث می شود تا سبک مناسبی برای استفاده در فضای مابین فضای خارجی و فضای داخلی باشد.

علت آن هم این است که خصوصیات این سبک، تناسب بسیار خوبی بین هر دو نوع طراحی فضای خارجی و طراحی فضای داخلی ایجاد می کند. این ویژگی باعث می شود، این سبک طراحی، سبک مناسبی برای طراحی ویلا در بخشهای مشترک بین محوطه بیرونی ویلا و محوطه داخلی آن باشد

چند خصوصیت بارز این سبک را در ادامه بیان می کنیم:

طراحی کاربردی و کامل فضا، بدون ایجاد پیچیدگی و شلوغی در دکوراسیون داخلی.
استفاده از اشکال طبیعی و ارگانیک. بطور مثال، استفاده از صندلی های به شکل تخم مرغی بسیار در معرفی این نوع سبک مطرح می شود.
استفاده از منسوجات و پارچه های ساده و یا تا حد ممکن با طرح و پترن کم.
خطوط صاف و ساده.
استفاده ار رنگهای سبز و آبی با تنالیته تیره.
استفاده از چوب و فلزات با ظاهر فرسوده.

سبک طراحی داخلی کلاسیک (Classic Style):
در اصطلاح تخصصی، منظور از سبک طراحی دکوراسیون داخلی کلاسیک، سبک های معماری سنتی یا تردیشنال اروپایی است. قدیمیترین سبک کلاسیک شناخته شده در اروپا مربوط به سبک یونانی و ریشه آن مربوط به چند صد سال پیش از میلاد مسیح میباشد. پس از آن نیز سبک رومی با الهام از سبک یونانی شکل گرفته است. به همین ترتیب سایر سبکهای کلاسیک اروپایی مانند سبک فرانسوی، سبک ویکتورین، سبک گوتیک و … بمرور زمان در اروپا بوجود آمده اند.

سبکهای کلاسیک معماری، یکسری مشخصات عمومی دارند که معمولاً در انواع مختلف این نوع سبکها مشترکاً وجود دارد. مشخصاتی مانند تقارن در تمام بخشهای طرح، رعایت بالانس یا توازن طرح در کل فضا، استفاده از گچبریها، قابهای دیواری و سقفی، طرح های روی ستونها و سرستونها، وجود یک بخش کانونی یا مرکزی در هر فضا و … . این مشخصات را میتوان تقریباً در تمام سبکهای کلاسیک پیدا کرد.

در ادامه این مقاله تعدادی از انواع سبکهای کلاسیک را بررسی خواهیم کرد:
سبک طراحی داخلی فرانسوی:
یکی از سبکهای کلاسیک مربوط به کشور فرانسه می باشد. میتوان گفت بارزترین ویژگی سبک دکوراسیون داخلی فرانسوی، ترکیب رنگ بخصوص آن است. در این نوع سبک، از ترکیب رنگهای مدیترانه ای استفاده می شود. معمولاً یکی از رنگهای مدیترانه ای نیز بصورت کاملاً مشخص در فضا تکرار شده و در بخشهای مختلف از آن استفاده می شود.

همچنین در این سبک معماری از لوازم و المانهای دکوراتیو از جنس طلا، برنز و یا روکش طلا بر روی سطوح استفاده می شود. ویژگی دیگر این سبک، استفاده از لوازم و اساسیه سلطنتی و آنتیک فرانسوی است. مبلمان چوبی که با دقت و ظرافت بسیار زیادی کنده کاری شده اند. البته معمولاً رنگ نهایی این لوازم چوبی براساس ترکیب رنگ سبک فرانسوی انتخاب شده و کمتر از رنگ خود چوب استفاده می شود.

مشخصه دیگر این نوع سبک طراحی داخلی کلاسیک، استفاده از گلهای رنگارنگ در فضا می باشد. گلهایی که آنها نیز معمولاً براساس مطابقت رنگ آنها با ترکیب رنگ این نوع سبک انتخاب می شوند.
سبک طراحی دکوراسیون داخلی ویکتورین:
در سبک دکوراسیون داخلی ویکتورین بعنوان یک سبک کلاسیک، کلیه ویژگیهای عمومی سبکهای کلاسیک مانند تقارن، تناسب و وجود یک بخش کانونی و مرکزی در فضا کاملاً دیده می شود.

در مورد این سبک بخصوص، ترکیب رنگ طراحی می بایست از رنگهای گرم ولی با شدت کم انتخاب شود.

جنس پارچه ها و منسوجات استفاده شده در این نوع سبک، معمولاً بسیار گرانقیمت و ویژه است.

معمولاً در تمام بخشهای فضایی با سبک ویکتورین طرح ها و اشکال هندسی دیده می شود. این طرح ها با استفاده از قابهای دیواری یا سقفی یا حتی شکل پنجره ها و حتی پترن پارچه ها و منسوجات در فضا ایجاد می شود.

در فضاهای رسمی که با استفاده از این سبک طراحی و دکور می شوند، از قالیهای شرقی گرانقیمت نیز استفاده می شود.

لوازم و اساسیه ای که در این سبک استفاده می شوند معمولاً بسیار پرزرق و برق و گرانقیمت هستند.
سبک اسکاندیناویایی (Scandinavian Style):
این سبک همانطور که از اسم آن مشخص است، برگرفته از سبک طراحی داخلی بخشهای شمالی اروپا می باشد. ویژگی اصلی که در این سبک دیده می شود یعنی توجه به روشن کردن بیشتر فضا نیز دقیقاً به جغرافیایی که این سبک در آن بوجود آمده است برمی گردد.

کشورهای اسکاندیناوی، مانند سوئد، نروژ، دانمارک و …، معمولاً دارای آب و هوای ساحلی، بارانی و برفی هستند. به این ترتیب بیشتر اوقات آسمانی ابری دارند. نتیجه این آب و هوای عمدتاً ابری، تابش کمتر نور خورشید به داخل فضاهای بسته است. بنابراین، تمام المانهای سبک اسکاندیناویایی، بر این اصل شکل گرفته است که حداکثر استفاده از نور خورشید در فضای داخلی بشود.

به این ترتیب خصوصیات زیر را می توان در طراحی های برپایه سبک اسکاندیناویایی دید:

پنجره های قدی بزرگ که کمک می کند حداکثر نور طبیعی خورشید که در بیرون فضای داخلی میتابد را به داخل بکشاند.
استفاده از رنگهای اصلی و پایه خنثی و روشن، خصوصاً سفید و خاکستری روشن یا رنگ چوب طبیعی روشن. این رنگهای روشن بازتاب نوری بسیار زیادی دارند. بنابراین نوری که وارد فضا می شود، با تابش بر روی این رنگها، درخشندگی و روشنایی بیشتری در فضا ایجاد می کند.
استفاده از خطوط ملایم و بدون پیچیدگی زیاد.
ایجاد حس تعادل در طراحی بخشهای مختلف فضا.
استفاده از رنگهای پر جنب و جوش در میان رنگهای اصلی خنثی در فضا.
لوازم ساده و کاربردی و عموماً بر پایه چوب و معمولاً استفاده از چوب برای کف. این استفاده زیاد از چوب بدلیل خصوصیت و ماهیت منطقه سرسبز شمال اروپا است که پوشیده شده از درختان می باشد. این محیط طبیعی، تأثیر خود را در داخل فضاهای طراحی شده در این منطقه نیز گزاشته است. بنابراین سبک اسکاندیناویایی که برآمده از جغرافیای این منطقه است نیز چنین خصوصیتی را دارد.

مطالب و مقالات اختصاصی در مورد انواع سبک طراحی داخلی
در ادامه این بخش، انواع مقالات و مطالبی که در رابطه با سبکهای مختلف دکوراسیون داخلی توسط کارشناسان شرکت آیریا تهیه و منتشر شده است را مشاهده می فرمایید. این مقالات دو نوع دسته بندی کلی دارند.

نوع اول این مقالات مربوط به مطالبی است که در مورد هر سبک طراحی داخلی بصورت اختصاصی و جداگانه در یک مقاله بخصوص نوشته شده است. بطور مثال، مقاله “سبک دکوراسیون مدرن” بطور اختصاصی فقط در رابطه با مشخصات و ویژگیهای این سبک بخصوص تهیه و نوشته شده است. برای هر یک از سبکهای معروف و پرطرفدار، یک مقاله اختصاصی به همین شکل توسط مجموعه آیریا تهیه شده است.

نوع دوم مقالاتی که در این بخش معرفی می شود، در رابطه با سبک مناسب دکوراسیون فضاهای مختلف است. یعنی بطور مثال، یک مقاله اختصاصی در رابطه با سبکهای مناسب دکوراسیون اتاق خواب یک دختر خانوم تهیه و منتشر شده است. این مقالات برای انواع فضاها و کاربریهای متعارف، یا تهیه و منتشر شده است و یا در آینده نزدیک منتشر خواهد شد.

اگر سبک خاصی را برای دکوراسیون مورد نظرتان انتخاب کرده اید، پیشنهاد میکنیم حتماً مقاله اختصاصی مربوط به آن را از بین مقالات زیر بیابید و آنرا مطالعه و بررسی بفرمایید تا اطلاعات و دید کاملتری از سبک مورد پسندتان در اختیار داشته باشید.

دکوراسیون داخلی