بازسازی آشپزخانه

بازسازی آشپزخانه یکی از اصلیترین، متداولترین و گرانترین بخشهای بازسازی هر خانه ای است. معمولاً زمانی که در یک خانه نیاز به ایجاد تغییر و بازسازی احساس می شود، اولین بخشی که برای بازسازی به چشم می آید، آشپزخانه است. علت آنهم مشخص است. آشپزخانه های امروزی بعلت اپن (باز) بودن، بخشی از سالن پذیرایی هر خانه ای هستند. از طرف دیگر چون آشپزخانه محل آشپزی و گاهی اوقات صرف غذا نیز هستند، اهمیت بسیار زیادی دارند.

از طرف دیگر بازسازی آشپزخانه قدیمی یکی از گرانقیمت ترین و پر هزینه ترین بخشهای بازسازی هر خانه ای می باشد. این گران قیمت بودن و اهمیت بالای آشپزخانه باعث می شود تا نیاز داشته باشیم به اصول و استانداردهای مربوط به بازسازی آن توجه ویژه ای داشته باشیم. هر اشتباه و انتخاب غلط در بازسازی آشپزخانه به معنی بهدر رفتن مقدار زیادی از پول و زمان مالک خانه و پروژه است.

با توجه به اهمیت بالای بازسازی یک آشپزخانه، در این مطلب نکات، اصول و استانداردهای مربوط به بازسازی این بخش مهم از خانه را بطور کامل بررسی می کنیم. از طرف دیگر پاسخ سؤالات متداول در رابطه با بازسازی انواع آشپزخانه ها با شرایط مختلف را نیز ارائه خواهیم کرد. پیشنهاد می کنیم اگر قصد بازسازی و تعمیر آشپزخانه منزل خود را دارید، حتماً این مطلب را بطور کامل مطالعه بفرمایید.

هدف از بازسازی آشپزخانه مورد نظرمان چیست؟

اولین موضوعی که باید پیش از تصمیم گیری و برنامه ریزی برای بازسازی آشپزخانه روشن شود، این است که هدف ما از بازسازی مورد نظرمان چیست. باید بدانیم که کدام بخش یا کدام مشخصات در آشپزخانه ما نیاز به بازسازی دارد. باید یک لیست از بخشهای مختلف آشپزخانه که از نظر ما شرایط مناسبی ندارد و نیاز به تعمیر و بازسازی دارد تهیه کنیم. همچنین باید مشخص کنیم که اگر میخواهیم تغییراتی در شرایط و مشخصات آشپزخانه مورد نظرمان بدهیم، این تغییرات و نتیجه نهایی آن دقیقاً باید چه شکل و شرایطی داشته باشد.

در نهایت با تهیه لیست فوق و مشخص کردن هدفمان از بازسازی آشپزخانه قدیمی یا حتی جدید منزلمان، میتوانیم با خیال راحت بسراغ بررسی یک به یک این آیتمهای بازسازی برویم و امکان اجرای آنها را بررسی کنیم. در ادامه در رابطه با انواع تغییرات و آیتمهای بازسازی و امکان اجرای آنها صحبت خواهیم کرد.

آیا درست است که مکان آشپزخانه را در زمان بازسازی جابجا کنیم؟

در بسیاری از مواقع، یکی از اهداف مالکین از بازسازی ساختمان یا منزلشان این است که محل آشپزخانه را جابجا نموده و به بخش دیگری از منزلشان منتقل نمایند. جابجایی محل آشپزخانه باید از دو زاویه بررسی شود.

اول از همه باید بررسی شود که جابجایی آشپزخانه در پلان معماری خانه نتیجه مطلوبی از نظر معماری خواهد داشت یا خیر. یعنی به زبان ساده تر باید بررسی کنیم که اصلاً جابجایی آشپزخانه انتخاب درستی است و نتیجه مطلوبی خواهد داشت یا خیر.

برای مشخص شدن پاسخ این سؤال، باید حتماً نقشه و پلان معماری وضع موجود کل خانه یکبار برداشت شده و تهیه شود. سپس یک نقشه با شرایطی که مالک خانه برای جابجایی آشپزخانه در نظر دارد تهیه شود. سپس بررسی شود که آیا در نقشه جدید خانه، تمامی اصول و استانداردهای معماری خانه همچنان رعایت شده است یا خیر.

پس از آن با مقایسه نقشه وضع موجود و نقشه جدید خانه، باید بررسی شود که این جابجایی محل آشپزخانه، در نهایت، نتیجه ای که مالک انتظارش را دارد برآورده می کند یا خیر. گاهی اوقات جابجایی آشپزخانه در منزل اتفاق می افتد اما در نهایت بازهم مشکل و ایرادی که در نظر مالک بوده است را برطرف نمیکند.

مثلاً گاهی اوقات مالک بدلیل اینکه بنظرش آشپزخانه موجود خانه ایشان فضای کمی دارد و کوچک است، تصمیم می گیرد که محل آنرا جابجا کند تا فضای آن بزرگتر شود. اما متأسفانه پس از جابجایی آشپزخانه متوجه می شود که بازهم فضای آشپزخانه به اندازه ای که نیاز دارد بزرگ نشده است در حالی که مبالغ بسیار زیادی هم برای بازسازی آشپزخانه و جابجایی محل آن هزینه کرده است.

در نهایت باید حتماً تأثیر جابجایی محل آشپزخانه بر روی سایر فضاهای خانه از نظر معماری بررسی شود. نباید جابجایی آشپزخانه برای بهبود شرایط آن باعث شود تا شرایط بدی برای بخشهای مهم دیگر خانه مانند سالن پذیرایی یا اتاق خوابها ایجاد شود. به زبان ساده تر نباید پس از اصلاح آشپزخانه، مابقی خانه شرایط بدی پیدا کند.

تغییر محل آشپزخانه در زمان بازسازی از نظر فنی ممکن است؟

تغییر محل آشپزخانه باید از نظر فنی نیز ممکن باشد. گاهی اوقات با بررسی جابجایی مکان آشپزخانه در نقشه منزل مورد نظرمان به این نتیجه می رسیم که چنین تغییر و جابجایی بسیار مناسب است و نتیجه بسیار مطلوبی خواهد داشت، اما پس از بررسی شرایط متوجه می شویم که بدلیل محدودیتهای فنی، امکان جابجایی محل آشپزخانه برای ما وجود ندارد.

بازسازی آشپزخانه و جابجایی محل آن، به معنی آن است که باید تأسیسات آب، فاضلاب، گاز و برق آن نیز از محل قدیمی آشپزخانه به محل جدید آشپزخانه منتقل شوند. در واقع مهمترین مانع فنی برای جابجایی آشپزخانه، لوله های فاضلاب آشپزخانه هستند.

سایر تأسیسات و لوله کشی ها، معمولاً از طریق مسیرهای مختلف و با شکل های مختلف می توانند از محل قدیمی آشپزخانه به محل جدید آن کشیده شوند. اما لوله های فاضلاب بدلیل اینکه باید همواره یک شیب استاندارد داشته باشند تا فاضلاب بدرستی داخل آنها جریان داشته باشد، نمیتوانند از هر نقطه ای به هر نقطه دیگری بدون توجه به شیب آنها کشیده شده و منتقل شوند.

بنابراین در زمان بررسی اینکه آیا جابجایی مکان آشپزخانه ممکن است یا نه، اولین موضوع و مانعی که باید بررسی شود، فاضلاب آشپزخانه است. به این ترتیب که نباید فاصله محل ورود فاضلاب آشپزخانه یعنی کفشور، خروجی ماشین ظرفشویی و لباسشویی و خروجی فاضلاب سینک ظرفشویی، تا محل اتصال این لوله های فاضلاب به لوله فاضلاب اصلی ساختمان آنقدر زیاد شود که امکان اجرای شیب استاندارد لوله های فاضلاب در فضای موجود ممکن نباشد.

این موضوع فقط باید توسط یک کارشناس با تجربه در این موضوع بررسی شده و نتیجه آن مشخص شود.

پس از لوله کشی فاضلاب، مسیر و فاصله لوله کشی گاز نیز می تواند مانعی برای جابجایی محل آشپزخانه باشد. بنابراین امکان انتقال لوله کشی گاز آشپزخانه از محل قدیم آن به محل جدید نیز باید حتماً توسط یک کارشناس متخصص و باتجربه بررسی شود.

تغییر محل آشپزخانه در زمان بازسازی نیاز به جابجایی تأسیسات دارد

آیا برداشتن کف آشپزخانه در زمان بازسازی ممکن است؟

در بسیاری از منازل مسکونی، کف آشپزخانه نسبت به کف سالن و مابقی بخشهای خانه چند سانتیمتری بالاتر است. این اختلاف سطح اکثراً از نظر مالکین و ساکنان این منازل، یک نقطه ضعف و مشکل بحساب می آید. به این ترتیب در زمان بازسازی آشپزخانه منزلشان، یکی از اصلی ترین اهداف برای ایشان، برداشتن کف آشپزخانه یا پایین آوردن کف آشپزخانه است.

برای اینکه بفهمیم آیا امکان پایین آوردن یا برداشتن اختلاف ارتفاع کف آشپزخانه با سالن پذیرایی ممکن است یا نه، باید تشخیص دهیم که دلیل بالا آمدن کف آشپزخانه در زمان ساخت ساختمان چه بوده است. بطور معمول هیچ سازنده یا معماری از روی عمد و بدون اینکه مجبور باشد، کف آشپزخانه را بالاتر از کف سالن پذیرایی و بخشهای دیگر خانه اجرا نمی کند. بنابراین قطعاً مانعی در زمان اجرا وجود داشته که سازنده را مجبور کرده است تا کف آشپزخانه را بالا بیاورد.

بررسی و تشخیص دلیل بالا بودن کف آشپزخانه و اینکه آیا امکان اصلاح آن در زمان بازسازی آشپزخانه قدیمی وجود دارد یا نه، تنها از طرف یک فرد متخصص و با تجربه ممکن است. بنابراین اگر قصد بازسازی و برداشتن کف آشپزخانه منزل خود را دارید پیشنهاد می کنیم از طریق تماس با همکاران ما در شرکت آیریا، بررسی این موضوع را به کارشناسان متخصص و با تجربه ما بسپارید.

برداشتن کف آشپزخانه بسته به وجود یا عدم وجود کفشور و لوله فاضلاب ممکن است

دلایل بالا بودن کف آشپزخانه:

دلایلی که باعث می شود سازنده مجبور باشد کف آشپزخانه را بالاتر اجرا کند بسیار متنوع و زیاد است. اما اصلیترین و مهمترین دلایلی که باعث این موضوع می شود، موارد زیر می باشد:

_ شاید در کف آشپزخانه کفشور (خروجی فاضلاب) اجرا شده است که برای تأمین شیب مورد نیاز لوله فاضلاب آن، ارتفاع کف آشپزخانه بالا آمده است.

_ شاید آشپزخانه در کنار داکت اصلی تأسیسات ساختمان قرار گرفته باشد و به این ترتیب تمامی لوله های تأسیسات از کف آشپزخانه عبور کرده باشد و به این ترتیب با عبور تعداد زیادی لوله از یک فضا و از روی یکدیگر، ارتفاع کف آشپزخانه به ناچار باید بالا بیاید تا تمامی آنها را بپوشاند.

_ ممکن است محل سینک ظرفشویی یا ماشین ظرفشویی و یا ماشین لباسشویی که همگی خروجی فاضلاب دارند در سمتی از آشپزخانه باشد که به ناچار، لوله فاضلاب آنها لازم باشد از کف آشپزخانه به سمت خروجی اصلی فاضلاب ساختمان اجرا شود. در این شرایط نیز بازهم بدلیل رعایت شیب استاندارد لوله فاضلاب، کف آشپزخانه بالا خواهد آمد. این موضوع حتی در بازسازی آشپزخانه نیز ممکن است اتفاق بیافتد. یعنی بدلیل اینکه مالک خانه قصد جابجایی آشپزخانه یا لوازم آنرا در زمان بازسازی داشته است، مسیر لوله های فاضلاب از لوله اصلی خروجی فاضلاب دورتر شده است و در نتیجه به اجبار کف آشپزخانه برای پوشاندن این لوله ها، بالاتر آمده است.

_ در ساختمانهای بسیار قدیمی ممکن است بدلیل موانع سازه ای یا بنایی اعم از کرسی چینیهایی که در بخشی از کف ساختمان به اجبار بالاتر از سطح مابقی کف ساختمان اجرا می شده است، معمار یا سازنده به اجبار کف آن بخش از ساختمان را بالاتر اجرا کرده باشد. در این شرایط ممکن است آشپزخانه در محل این بالا آمدگی کف اجرا شده باشد.

بازسازی کابینت آشپزخانه در زمان بازسازی آشپزخانه

گاهی اوقات زمانی که مالک خانه یا ساختمان قصد دارد با کمترین هزینه ممکن بازسازی آشپزخانه منزل خود را انجام دهد، بهترین انتخاب، بازسازی کابینت آشپزخانه بجای تعویض و ساخت کابینتهای جدید است.

اینکه آیا بازسازی کابینتها ممکن است یا خیر و اصلاً از نظر فنی و اقتصادی تصمیم درستی است یا خیر، بستگی به عمر و شرایط سلامت بخشهای مختلف کابینتها دارد.

تعمیر و بازسازی کابینت آشپزخانه

تعمیر یا بازسازی یونیتها یا اسکلت کابینت آشپزخانه:

معمولاً یونیتها یا اسکلت کابینتهای قدیمی از نئوپان یا ورقهای آهنی ساخته می شده است. اگر با بررسی کابینتهای مورد نظر متوجه شدیم که کابینتها قدیمی هستند و جنس اسکلت آنها از نئوپان است، قطعاً پیشهاد ما به شما تعویض و ساخت کابینتهای جدید است.

اما اگر این یونیتها و اسکلت کابینت از جنس ورق آهن یا حتی ورقهای ام دی اف هستند، در صورتی که خوردگی و پوسیدگی در آنها دیده نشود، نیازی به تعویض آنها نخواهد بود. البته در بخش سینک ظرفشویی کابینتها، بدلیل رطوبت این قسمت از کابینتها، معمولاً بعد از چند سال، پوسیدگی و خوردگی اسکلت کابینت اتفاق می افتد. در این شرایط نیز اگر مابقی بخشهای کابینتها سالم هستند، پیشنهاد می کنیم تنها همین بخش از اسکلت کابینت سفارش داده شده و تعویض شود.

تعمیر یا بازسازی یونیتهای کابینتهای آشپزخانه
تعمیر یا بازسازی درب کابینتهای آشپزخانه

تعمیر یا بازسازی درب کابینتهای آشپزخانه:

در مورد دربهای کابینتها که ظاهر کابینت را تشکیل می دهند، میتوان در زمان بازسازی و تعمیر کابینت، آنها را تعمیر یا تعویض کرد. اگر فقط درب کابینتها تعویض شود، بخش بزرگی از هزینه بازسازی کابینتها که مربوط به اسکلت آنها است کاهش خواهد یافت. در این شرایط در ظاهر کابینتها، بنظر خواهد رسید که کل کابینتها تعویض شده است و کابینتها تماماً جدید و نو هستند.

در مورد کابینتهای چوبی یا حتی ام دی اف یا حتی کابینتهای قدیمی تری که با ورق آهنی ساخته شده اند، میتوان دربهای کابینت را تعمیر و رنگ آمیزی کرد. البته در شرایطی این کار منطقی و ممکن است که این دربها شرایط سالمی داشته باشند و دچار خرابی یا پوسیدگی نشده باشند.

تعمیر یا بازسازی صفحه روی کابینتهای آشپزخانه:

در مورد صفحه روی کابینت هم، با بررسی شرایط آن باید تصمیم گرفت که نیاز به تعویض آن وجود دارد یا نه. در مورد صفحه های کابینت قدیمی که از جنس سنگ هستند، میتوان با ساب زدن سطح آنها، ظاهر آنها را ترمیم و بازسازی کرد و نیازی به تعویض آنها نخواهد بود. اما معمولاً در مورد صفحه های کابینتی که از جنس نئوپان یا ام دی اف می باشند، امکان ترمیم و بازسازی وجود ندارد و چنانچه خرابی و پوسیدگی در آنها دیده شود، باید حتماً تعویض شوند.

تعمیر یا بازسازی صفحه روی کابینت آشپزخانه
پوسیدگی یونیت کابینت آشپزخانه که باعث می شود نتوان آنرا تعمیر و بازسازی کرد

تشخیص امکان بازسازی کابینتهای آشپزخانه توسط یک متخصص با تجربه:

در هر صورت تشخیص سالم یا پوسیده بودن بخشهای مختلف کابینتهای آشپزخانه و امکان بازسازی آنها تنها بوسیله یک متخصص با تجربه ممکن است. گاهی اوقات ممکن است پس از بررسی شرایط کابینتها توسط کارشناس متخصص آن، مشخص شود که هزینه بازسازی یا تعمیر کابینتها آنقدر بالا خواهد بود که بهتر است با صرف هزینه کمی بیشتر، کل کابینتها تعویض شود و بازسازی کابینتهای آشپزخانه اصلاً انتخاب و تصمیم منطقی و درستی نخواهد بود.

بازسازی آشپزخانه بدون نیاز به تخریب دیوار و کف:

در برخی از پروژه ها، به هر دلیلی مالک خانه، قصد دارد تا بازسازی آشپزخانه منزل خود را بدون تخریب و کنده کاری انجام دهد. دلیل این موضوع ممکن است مشکلات، موانع و درگیریهای با همسایه ها در بازسازی آپارتمان و یا حتی زمان محدود برای بازسازی باشد. در هر صورت امکان بازسازی و تعمیر آشپزخانه بدون کنده کاری یا کنده کاری حداقل معمولاً وجود دارد اما بازهم باید برای مطمئن شدن از این موضوع، حتماً شرایط بازسازی آشپزخانه توسط یک فرد متخصص با تجربه بررسی شود.

برای بازسازی آشپزخانه بدون تخریب کف و دیوار، لازم است تا تأسیسات زیر کار آشپزخانه دست نخورده باقی بماند. یعنی نمیتوان به لوله های آب، فاضلاب، گاز و تهویه آشپزخانه که در زیر کف یا دیوارها عبور کرده اند دست زده و آنها را بازسازی یا تعویض نمود.

برای بازسازی بدون تخریب، میتوان کابینتهای آشپزخانه را تعویض کرد. قبل از نصب کابینتهای جدید، کاشیهای دیوارها و کف بصورت چسبی اجرا شود تا نیاز به تخریب وجود نداشته باشد. البته در مورد اجرای کاشی یا سنگ کف آشپزخانه، اگر تنها کف آشپزخانه نیاز به بازسازی داشته باشد و نه مابقی خانه، یک اختلاف ارتفاع مابین کف آشپزخانه و سالن بوجود خواهد آمد. اگر هم از قبل این اختلاف ارتفاع وجود داشته باشد، به اندازه ضخامت سنگ یا سرامیک جدید همراه با ضخامت چسب زیر آن به این اختلاف ارتفاع افزوده خواهد شد. البته اگر بازسازی کف برای کل کف خانه انجام شود دیگر این مشکل بوجود نخواهد آمد.

برای بازسازی آشپزخانه قدیمی با کمترین حد تخریب نیز، میتوان مسیر لوله های آب و فاضلاب و گاز آشپزخانه را شناسایی کرد و تنها این مسیرها تخریب و کنده شود تا لوله کشی آشپزخانه بطور کامل بازسازی یا تعویض شود و سپس مسیر لوله ها بار دیگر پوشانده شده و برروی کل کف و دیوارهای آشپزخانه، سرامیک یا سنگ جدید بصورت یکدست و با چسب اجرا شود.

اجرای چسبی سرامیک و کاشی بدون نیاز به تخریب کف و دیوار در زمان بازسازی آشپزخانه
بازسازی آشپزخانه بدون نیاز به تخریب دیوار و کف

در زمان بازسازی آشپزخانه به نکات ایمنی تأسیسات توجه ویژه ای شود:

فضای آشپزخانه بدلیلی آنکه محل قرارگیری و استفاده از اجاق گاز میباشد و از سوی دیگر محل عبور لوله کشی گاز و تأسیسات برق زیادی می باشد، بسیار محدوده خطرناک و مهمی در زمان بازسازی است. از آنجایی که معمولاً در زمان بازسازی آشپزخانه، هیچ سازمان یا ارگان مسئولی همچون ساخت و ساز ساختمانها بر روند بازسازی نظارت ندارد، ممکن است پیمانکاران ناشی و غیر متخصص، به شکل خطرناکی و بدون توجه مسائل و نکات ایمنی اقدام به بازسازی و تغییر نقشه آشپزخانه بدهند.

نکات مهم ایمنی مربوط به بازسازی آشپزخانه:

در این بخش، تعدادی از مهمترین نکات ایمنی که در زمان بازسازی آشپزخانه باید به آن توجه شود را بیان می کنیم:

_ محل اجاق گاز اگر جابجا می شود، باید فاصله استاندارد ۸۰ سانتی متری از بازشو پنجره داشته باشد.

_ همچنین محل اجاق گاز باید به نحوی تعیین شود که در مسیر پرتاب باید دریچه کولر یا کولر گازی تا فاصله حداقل ۸ متری قرار نداشته باشد.

_ پیش از شروع تخریب در بازسازی کف و دیوارهای آشپزخانه، باید مسیر عبور تمامی تأسیسات و علی الخصوص لوله های گاز مشخص شده باشد تا در زمان تخریب با کنترل لازم، این تأسیسات آسیب ندیده و باعث بروز حادثه و ضرر و زیان به خانه یا آشپزخانه یا نیروهای پیمانکاری نشود.

_ اگر لوله کشی گاز قرار است تعویض یا جابجا شود، باید در زمان اجرا تمامی اصول فنی رعایت شود و پیش از استفاده یا پوشاندن لوله های گاز، تستهای استاندارد لوله کشی گاز بوسیله ابزار دقیق انجام شود. تستهای چند ساعته و ۲۴ ساعته ای که براساس آنها لوله ها تحت فشار گاز قرار میگیرند تا امکان تشتی آنها کنترل شود.

_ همچنین اگر قرار است لوله کشی گاز و محل شیر گاز آشپزخانه تغییر کند، تحت هیچ شرایطی نباید شیر گاز اجاق گاز در داخل کابینت قرار داده شود و حتماً باید شیر گاز در فاصله ۱۰ تا ۳۰ سانتیمتری لبه اجاق گاز و در فاصله باز بین کابینتهای هوایی و کابینتهای زمینی نصب شود.

_ در زمان بازسازی آشپزخانه به هیچ عنوان نباید دریچه باد سرد یا گرمی برای آشپزخانه تعبیه شود. اجرای دریچه های سرمایش و گرمایش در فضای آشپزخانه ممنوع است.

_ در صورتی که تمامی پنجره های آشپزخانه و سایر بخشهای خانه از نوع دو جداره درزبند باشد، باید حتماً یک دریچه ثابت هوا در آشپزخانه برای ورود خروج هوای آشپزخانه از بیرون ساختمان تعبیه شود. در غیر اینصورت کمبود اکسیژن بدلیل سوختن گاز در فضای آشپزخانه باعث سردرد، خفگی و بیحالی افراد خواهد شد.

بازسازی آشپزخانه را خودمان انجام دهیم یا به یک پیمانکار بسپاریم؟

بازسازی آشپزخانه میتواند تنها شامل یک یا دو آیتم ساده باشد. بطور مثال ممکن است فقط هدف از بازسازی و تعمیر آشپزخانه قدیمی، تعویض کابینتها و روشنایی آشپزخانه باشد. در این شرایط اینکه مالک خانه هزینه اضافی به یک پیمانکار بازسازی یا یک شرکت بازسازی ساختمان بپردازد تا بازسازی مورد نظرش را انجام دهند، کار اشتباه و هدر دادن پول است.

اگر بازسازی آشپزخانه تنها شامل آیتمهای ساده ای مانند تعویض کابینتها، تعویض چراغها و روشنایی ها و حتی رنگ آمیزی سقف و بخشهای گچی دیوارهای آشپزخانه باشد، بهترین تصمیم این است که با یک سازنده یا فروشنده کابینت در مورد اجرای کابینتها، با یک تکنسین برق که در همان محله ما کارهای برقی مجتمعها را انجام میدهند برای تعویض سیم کشی برق و روشناییی و با یک نقاش ساختمانی هم برای نقاشی دیوارهای گچی یا سقف به توافق برسیم. یه این ترتیب دیگر پولی بابت دستمزد پیمانکار برای مدیریت پروژه بازسازی پرداخت نخواهد شد.

اما اگر بازسازی آشپزخانه شامل چندین آیتم پیچیده و مهم باشد، از قبیل تعویض یا بازسازی تأسیسات، تعویض یا بازسازی کاشیهای دیواری یا سنگ و سرامیک کف، جابجایی کابینتها یا حتی خود آشپزخانه و بازسازی یا اجرای سقف کاذب آشپزخانه باشد، در این شرایط انتخاب و تصمیم منطقی این است که انجام این بازسازی را به یک فرد یا تیم متخصص بعنوان پیمانکار بازسازی بسپاریم.

علت درست بودن این موضوع این است که، در واقع هزینه ای که بابت دستمزد پیمانکاری پرداخت خواهد شد، برای این است که یک فرد یا تیم متخصص، اجرای این آیتمهای تخصصی را با دقت مدیریت نمایند و اجازه تداخل این آیتمها با یکدیگر را ندهند. سپردن کل کار بازسازی آشپزخانه به یک فرد یا مجموعه متخصص، به این معنی است که کیفیت کار بشدت افزایش می یابد، دوباره کاری و خرابکاری در هیچ بخشی اتفاق نمی افتد و از همه مهتر، در زمان اجرای هر بخش از بازسازی، به بخشهای اجرا شده دیگر آسیبی وارد نمیشود و همه عملیاتها با هم هماهنگ خواهد بود.

خودمان آشپزخانه را بازسازی کنیم یا آنرا به یک پیمانکار بسپاریم؟

از مشاوره کارشناسان متخصص ما برای بازسازی آشپزخانه خود استفاده نمایید:

اگر قصد بازسازی آشپزخانه خود را دارید، پیشنهاد می کنیم پیش از هر تصمیم گیری نهایی، از طریق شماره تلفن ۸۸۸۵۱۶۴۳-۰۲۱ یا شماره واتس اپ و تلگرام ۰۹۳۵۲۴۴۱۱۳۷ با همکاران ما در شرکت بازسازی ساختمان آیریا تماس حاصل نموده و از مشاوره کاملاً رایگانی که کارشناسان متخصص و با تجربه ما در اختیار شما قرار میدهند استفاده نمایید.

این مشاوره ها و راهنمایی های کاملاً رایگان، قطعاً کمک خواهد کرد تا تصمیم درست تری در رابطه با بازسازی کل یا بخشی از آشپزخانه خودتان اتخاذ نمایید.

اگر محتوای این صفحه برای شما مفید بوده است، لطفاً آنرا در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید:

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *